Quizzical
| Welcome to Quizzical | This is version 1.0 called 'Shattered Time' |

Minusta

Nickname : Quirina
Age : 15
Gender : nainen
Hobbies : roolipelaus, karate
E-mail : kevattuulahduksen [at] jippii [dot] fi

Navigaatio

  Etusivu
  Vieraskirja
  Copyright
  Andrew Bloomwood
  Carmen Giacchi
  Divina Fenêtre
  Faith Wendell
  Louie Wee
  Sarina Takeko


Summer Skies Creations
Hybrid Genesis.COM
Inspiration: Aethereality.NET

SARINA TAKEKO

Sarina aivan uusi hahmo, juoppo merirosvokapteenitar. Sarinan voi löytää Freewheelingistä. Ja jos piilottelet rommia, on parempi viedä se Sarinalle ennen kuin hän huomaa sen itse...

Nimi : Sarina Maya Takeko
Kutsumanimi : Sarina (tosin tulee erittäin mielellään kutsutuksi kapteeniksi)
Sukupuoli : nainen
Ikä : 20 vuotta
Asema laivalla : Kapteeni

Ulkonäkö : Sarina on ulkonäöltään yleensä aina samanlainen, hän ei ole kovin muuntautumiskykyinen. Sarinalla on mustat hiukset, jotka ulottuvat vähäsen yli korvien sivuilta ja niskasta hieman pidemmälle. Hiukset ovat yleensä aivan pystyssä, sillä Sarina ei jaksa kauheasti kammata niitä, ja sieltä täältä tukka on alkanut jo rastoittua. Hiusten seassa on leveä tummanpunainen huivi, josta Sarina ei luovu. Sarinan silmät ovat tummansiniset ja ilmeikkäät. Sarina on melko hoikka ja heiveröisennäköinen suhteutettuna siihen, mikä voima hänestä lähtee. Sarina on noin 165 cm pitkä ja normaalipainoinen.
Sarinan vaatetus käsittää vain kaksi asukokonaisuutta, joille kummallekin on oma käyttötarkoituksensa. Asu, jota hän käyttää useammin, tavallisesti laivassa ja tilanteissa joissa hän saattaa joutua tappelemaan, on käytännöllisempi. Siihen kuuluu valkoinen leveähihainen paita. Vyötäröllä Sarinalla on musta vyönsä, varoituksena vastustajille. Housut ovat ainakin joskus olleet harmaat, nykyisin niiden väriä on lähes mahdoton määrittää. Housut ovat suhteellisen isot Sarinan hoikalle vartalolle, mutta koska niiden kanssa on helppo piilottaa jalkatyöskentely, Sarina käyttää niitä.
Toinen asu on se, jonka avulla Sarina tekee kaikki hämärät varkautensa. Siihen kuuluu hyvin avonainen lyhythihainen paita ja puoleen reiteen ulottuva musta hame. Sarina osaa käyttää tätä asuaan erittäin hyvin hyväkseen, etenkin harhautuksena.
Sarinan vakiovarustukseen kuuluu tietysti punainen huivi sekä tämän aseet, kolme saita, kummallekin kädelle yksi ja yksi heitettäväksi. Sarinalla on kolme tatuointia. Nilkan ympäri ja siitä pohjetta pitkin ylös kiipeävä käärme, vasemmassa käsivarressa ilmansuuntia kuvaava kuvio ja niskassa teksti "rebel". Käärmeellä ei ole erityistä tarkoitusta, se on vain koriste. Ilman suunnat on ikuistettu Sarinan ihoon tuomaan onnea. "Rebel"-tekstillä on merkitys, jota Sarina ei useimmille kerro, enkä sitä tässäkään nyt paljasta.

Perhe : Sarinan perheeseen kuuluu nykyisin lähinnä miehistö, mutta tämä kohta on omistettu Sarinan oikealle perheelle. Sarinan äiti on nimeltään Aimi Takeko, ja isä Hideaki Takeko. Sarinalla on myös kaksi vuotta vanhempi sisko, Mariya Takeko. Sarina on aina ollut perheessään se musta lammas, ja siksi lähtikin merille.

Menneisyys : Sarina syntyi pieneen rannikkokylään, vanhempiensa toisena lapsena. Kylässä lähes ainoa elinkeino oli kalastus ja Sarina on pienestä asti ollut isänsä mukana kalassa. Sarinan päässä hautui haave, aivan pienestä lähtien: kerran hän olisi vielä maineikkaan merirosvolaivan kapteeni. Kun Sarinan vanhemmat riitaantuivat, ja hänen isänsä lähti, Sarina muutti äitinsä ja siskonsa mukana sisämaahan. Sarina asui kotonaan vuoristoisessa kylässä kunnes täytti 16. Silloin hän lähti takaisin rannikolle kärkkymään laivaa jonne hypätä. Jokaisesta rantaan ajautuneesta merirosvolaivasta sanottiin nuorelle, joskin taitavalle, tytölle tiukasti ”ei”. Vihdoin, vuoden odotuksen jälkeen, Sarina pääsi yhdelle laivalle. Laivalla oli suuri miehistöpula, ja kaikki halukkaat ja vähemmän halukkaat pääsivät mukaan. Sarina oli miehistön ainoa nainen, ja joutuikin tekemään ruokaa. Kun laiva oli kokenut tarpeeksi monta vastoinkäymistä, taikauskoinen kapteeni jätti Sarinan maihin, sillä uskoi tämän tuottavan huonoa onnea. Tosin viikko Sarinan lähdön jälkeen laiva oli kuuleman mukaan uponnut...
Sarina jäi pahaiseen kylään asustamaan, ja odottamaan tilaisuutta lähteä seilaamaan. Kerran sellainen sattuikin...

Luonne : Sarina on oikea johtajatyyppi. Hän on mestari keksimään tekosyitä, välttämään raskasta työtä ja vierittämään tehtävät muille. Lisäksi hän olettaa kaikkien tottelevan itseään. Sarina osaa olla välillä todella itsekeskeinen, ja ajattelee lähinnä omaa parastaan. Sarina on todella huono ihmistuntija, vaikka luulisi toisin, onhan hän sentään tekosyiden mestari. Yleensä Sarina ei huomaa ollenkaan, jos joku valehtelee tälle, vaikka vale olisi kuinka läpinäkyvä.
Sarina on kehittänyt henkistä puoltaan paljon enemmän kuin fyysistä, ja hän onkin henkisesti paljon tavallisia ihmisiä vahvempi. Sarina ei mene paniikkiin tiukimmissakaan tilanteissa, vaan hallitsee mielensä.
Puhetta Sarinalla riittää, hän puhuu välillä hieman liikaakin. Vaikka Sarina ei tiedä aiheesta josta puhutaan mitään, hän olisi silti varmasti keskustelussa mukana. Sarina vain puhuu ja puhuu, ja pian huomaa itsekin, ettei edes tiedä mistä puhuu.
Sarina on kuitenkin merirosvo, joka ei tahdo kenellekään pahaa. Hän pystyisi jo pelkällä lyönnillä tappamaan ihmisen, muttei ole koskaan sitä tehnyt. Tämänkin takana on kyllä pieni taka-ajatus, Sarina ei tee sitä vain hyvää hyvyyttään, vaan tahtoo nähdä ihmisten ilmeet. Niin monesti häntä on aliarvioitu kokonsa puolesta, ja nyt hän haluaa näyttää miten pienikin voi tehdä pahaa jälkeä.

Taidot : Sarina taitaa karatea, hänellä on 2. danin musta vyö. Sarina on harjoittanut karatea jo aivan pienestä, ja on erityisen ylpeä vyöstään. Lisäksi Sarina on vanhempana oppinut käyttämään melko taitavasti saita, japanilaista miekantapaista asetta. Sarina kantaa kokoajan mukanaan kolmea saita. (( http://www.budokwai.fi/karate/laji_aseita.html#sai ))

Heikkoudet : Sarina ei ole koskaan osannut käyttää mitään muita aseita kuin saita, ei teräaseita eikä ampuma-aseita. Varsinkin ampuma-aseet ovat Sarinalle todellinen arvoitus, hän ei ole koskaan oppinut niiden käyttöä. Lisäksi Sarina on todella surkea tulkitsemaan ihmisiä.

MUIDEN SUUSTA

Annetaan puheenvuoro Sarinan miehistölle.
Miehistön jäsen, navigaattori Kinnosuke Ogara alias Käsipuoli Kido : "Älä ikinä juo mitään mitä söpöläinen tarjoaa."

PELAAJA KERTOO

Mikä olisikaan ihanampi pelattava kuin Sarinan kaltainen? No joo, varmaan aika moni löytää parempiakin. Mutta vaikken ole pelannut Sarinalla vielä kovinkaan pitkään, siitä on tullut jo itsestäänselvyys minulle.

Kuten joku tarkkaavainen on saattanut huomata, Sarinassa on jonkin verran samoja piirteitä kuin rakkaassa kapteenissamme, Jack Sparrow'ssa (Pirates of the Caribbean). Sarinaa voisi melkein kutsua naispuoliseksi kopioksi. Kun aloin suunnittelemaan Sarinaa, tulivat nämä piirteet aivan huomaamattani esiin, johtunee siitä että olin juuri ollut katsomassa äskettäin ilmestyneen Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu-elokuvan. Aina yhtä ihana Sparrow teki minuun jälleen kerran vaikutuksen. Ja ennen kuin alan tarinoimaan yhtän enempää siitä miten mahtava kyseinen elokuvahahmo on, jatkan aiheesta.

On tullut huomattua, että olen jotenkin addiktoitunut kolmetavuisiin, -na-päätteisiin nimiin (Sarinan lisäksi mukana remmissä ovat Divina, Winona ja Quirina), on tässä taas yksi. Sarina on japaninkielinen nimi, sillä peli sijoittuu One Piece-maailmaan. Takeko on oikeastaan hätäratkaisu. Alunperin tarkoitus oli, että Sarinan sukunimi olisi ollut Takeshita, mutta foorum vähän muutti sitä (huomioi viittaus nimen keskellä sijaitsevaan kirosanaan), Takeshitasta tulikin Takenutsa... *hihitystä*

Sarinan vakiovarustukseen kuuluu kolme asetta, joita kutsutaan nimellä sai. Tällä lukumäärällä ei ole mitään tekemistä One Piecen Zoron kolmen katanan kanssa, sillä sai on ase jota kuuluu kantaa kolme kerrallaan. Yksi kumpaankin käteen, ja yksi heitettäväksi tai käytettäväksi mikäli jompikumpi kahdesta muusta menee rikki. Sarina ei ole mikään turhanpäiväinen tyttönen, häneltä saa kyllä isompikin tyyppi selkäänsä.

Sarina on luonteeltaan vähän kuin sekoitus kahta muuta hahmoani, Divinaa ja Winonaa. Sarinasta löytyy sitä divinamaista rentoutta, lievää sekopäisyyttä ja muuta, mutta myös se vakavampi, johtajatyyppi.

MUUTA

Jotain, mikä ei muualle mahdu.

Sarinaa kuvaava kappale: Green Day - She's a rebel

THE COPYRIGHTS

All drawings and photos are by Quirina. Layout coded, and designed by Blair of Summer Skies. Brushes from the following Sites: Hybrid Genesis. Textures from the following Sites: Hybrid Genesis. Image resourced from: Anime Visions . Kamikaze Kaitou Jeanne is copyrighted Minekura Kazuya and Studio Pierrot. All rights reserved.

| [Quizzical] © to [Quirina] / Designed by Summer Skies Creations | Brushes © to Hybrid Genesis.COM |

Free Web Hosting