Quizzical
| Welcome to Quizzical | This is version 1.0 called 'Shattered Time' |

Minusta

Nickname : Quirina
Age : 16
Gender : nainen
Hobbies : roolipelaus, karate
E-mail : kevattuulahduksen [at] hotmail [dot] com

Navigaatio

  Etusivu
  Vieraskirja
  Copyright
  Andrew Bloomwood
  Carmen Giacchi
  Divina Fenêtre
  Faith Wendell
  Louie Wee
  Sarina Takeko


Summer Skies Creations
Hybrid Genesis.COM
Inspiration: Aethereality.NET

ANDREW BLOOMWOOD

Andrew on oppilaana SC Tylypahkassa, Korpinkynnessä.

Nimi : Andrew Zavier Bloomwood
Kutsumanimi : Andrew
Sukupuoli : poika
Syntymäaika : 24.5.1991
Ikä : 16 vuotta
Asema : oppilas, Korpinkynsi

Ulkonäkö : Andrew ei ole erityisen silmiinpistävän näköinen, kadulla hän sekoittuu helposti muiden sekaan. Andrew’lla on silmillä roikkuvat, huolettomat mutta eivät silti sotkuiset hiukset, jotka ovat väriltään sinertävän mustat. Hiukset ovat värjätyt, luonnolliselta väriltään hiukset ovat hyvin tumman ruskeat. Andrew’n hiukset ovat niskasta reilusti lyhyemmät kuin edestä, poika ei suostu leikkauttamaan etuhiuksiaan lyhyemmiksi vaikka hänen äitinsä jaksaa aina valittaa että silmillä roikkuvat hiukset ovat mauttoman näköiset.
Andrew’n silmät ovat tumman vihreät. Andrew on noin 175 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen.
Andrew’n vaatetus on tavallisesti siisti. Silloin kun Andrew ei käytä koulupukua (eli aina vapaa-ajalla), siihen kuuluu tavalliset tummat farkut, valkoinen kauluspaita ja ainakin hieman viileämmällä ilmalla musta bleiseri. Andrew käyttää silloin tällöin solmiota, yleensä mustaa. Silloin tällöin, harvemmin tosiaan, Andrewän päällä saatetaan myös nähdä rennot puuvillahousut ja tavallinen t-paita. Tämä on kuitenkin harvinaista, sillä poika omistaa vain yhdet mustat puuvillahousut ja pari t-paitaa.

Perhe : Andrew'n perheeseen kuuluu vanhemmat, veli ja isoäiti. Andrew'lla ja perheellään on hyvin läheiset suhteet.
Andrew'n vanhemmat, Emi ja Zeph Bloomwood ovat molemmat velhoja. Andrew'n 39-vuotias äiti Emi Bloomwood on jästisyntyinen. Hän on syntynyt Japanissa, ja Emin äiti on japanilainen, isä kanadalainen. Emi on kuitenkin asunut suurimman osan eläästään Iso-Britanniassa. 39-vuotias Bloomwoodin perheen pää Zeph Bloomwood on puhdasverinen velho, ja kotoisin Swanseasta Walesista. Zeph on täysiverinen walesilainen, mutta hän asui muutaman vuoden Japanissa työharjoittelussa, jolloin hän ja Emi tapasivat.
Andrew'lla on itseään kolme vuotta vanhempi isoveli Elliot, joka on tällä hetkellä opiskelemassa Lontoossa. Andrew ja Elliot ovat läheisiä, ja hyvin samankaltaisen ulkonäkönsä takia heidät tunnistetaan nopeasti veljeksiksi, vaikka vaatetus eroaakin toisistaan kuin yö ja päivä.
Andrew'n äidin äiti, eli hänen isoäitinsä Naomi kuuluu perheeseen hyvin olennaisesti. Naomi muutti tyttärensä luo Iso-Britanniaan sen jälkeen, kun hänen aviomiehensä kuoli, ja hän on siitä lähtien ollut osa Bloomwoodin perhettä.

Menneisyys : Andrew syntyi 24. toukokuuta vuonna 1991 Lontoossa vanhempiensa Emi ja Zeph Bloomwoodin toisena lapsena. Ennen Andrew'n syntymää perhe oli asunut vuokralla kerrostaloasunnossa Lontoossa, mutta toisen pojan synnyttyä talo alkoi tulla liian pieneksi, ja he muuttivat Zeph Bloomwoodin kotikaupunkiin Swanseaan. Swanseassa asui myös suurin osa Andrew'n isän suvusta, ja tuo suku tulikin Andrew'lle tutuksi jo lapsesta. Äidin puoleinen suku taas oli täysin pimennossa, kunnes Andrew'n ollessa 2-vuotias hänen äitinsä isä kuoli. Isoisän kuolema oli kaikinpuolin luonnollinen, hän sai sydänkohtauksen. Pian hautajaisten jälkeen Andrew'n isoäiti muutti Walesiin tyttärensä luo. Isoäidin muuton myötä Andrew oppi tuntemaan myös äitinsä puoleista sukua, sillä sukulaiset kävivät useammin Walesissa, ja Andrew kulki monesti isoäitinsä mukana ympäri maailmaa tapaamassa sukulaisia.
Andrew kävi muutaman vuoden jästikoulua, koska hänen jästisyntyinen äitinsä tahtoi hänen oppivan jästien tapoja. 11-vuotiaana Andrew sai kutsun Tylypahkaan, ja on siitä lähtien opiskellut taikuutta.

Luonne : Andrew'n luonnetta on vaikea kuvailla muutamin sanoin, sillä se on niin vaihteleva. Poika on hyvin taitava salaamaan ja näyttämään itsestään puolia mielialasta, seurasta ja ympäristöstä riippuen.
Vieraille, uusille tuttavuuksille ja ihmisille joiden seurasta Andrew ei niinkään välittäisi, hän antaa itsestään rauhallisen, hiljaisen ja harmittoman kuvan. Andrew ei halua heti aluksi näyttää sitä äänekkäämpää puolta, vaan tahtoo ensin tietää, onko ihminen edes tutustumisen arvoinen. Ystäviensä, perheensä ja tuttaviensa seurassa Andrew on suorastaan kovaääninen. Poika pitää huomiosta, vaikkei myönnäkään sitä muille. Joidenkin mielestä voi näyttää siltä, että Andrew vetää jotain roolia aina kun on muiden seurassa, mutta se varsinainen rooli on oikeastaan se hiljaisempi puoli. Andrew onnistuu useasti päästämään suustaan hyvinkin nokkelia kommentteja, vaikkei itse sitä tajuakaan. Poika on vahvasti sitä mieltä, ettei häntä ole liioilla älynlahjoilla pilattu ja ihmetteleekin miksi hänet valittiin Korpinkynteen. Andrew on oikeastaan hyvinkin fiksu, mutta onnistuu taitavasti piilottamaan sen hupsujen höpinöidensä taakse.
Andrew on hyvin paljon samanlainen kuin veljensä Elliot, niin ulkonäöltä (vaikka veljesten vaatetus eroaa toisistaan kuin yö ja päivä) kuin luonteeltaankin. Lisäksi heillä on kummallakin tiettyjä tapoja, joista sukulaiset ja tutut jaksavat aina poikia härnätä. Yksi esimerkki on ylidramaattisuus. Sukujuhlissa ja muissa tapahtumissa on jo totuttu siihen, että veljekset vetävät valtavan show'n jos joku vaikkapa tiputtaa leivän lattialle. Tästä tavasta Andrew ei ole koskaan päässyt eroon, ei painostuksen alaisena eikä edes silloin kun on monen sadan kilometrin päässä veljestään. Koulussakin hänellä on tapana käyttäytyä ylidramaattisesti, useasti poika yrittää saada mukaan jonkun muunkin (lue: Josian). Toinen esimerkkitapaus on sanontojen viljeleminen. Tämä tapa on kyllä kokoajan kitkeytymässä pois, mutta Andrew muistaa silti liudan vanhoja viisauksia joita hänen isoäitinsä tapaa kertoilla usein.
Andrew on hyvin päättäväinen ja omanarvontunteva. Jos hän on jotain päättänyt, hän tekee kaikkensa että se myös tapahtuu. Varsinkin Andrew'n äiti vertaa poikaansa usein kissaan. Sen vuoksi Andrew'lle annettiinkin 12-vuotislahjaksi kissa. Monet muutkin ovat saattaneet huomata tiettyjä yhtäläisyyksiä kissan ja isäntänsä välillä...

Harrastukset : Andrew harrastaa karatea ja piirtämistä. Molemmissä hän on hyvin lahjakas. Piirroksensa poika pitää visusti piilossa, hän ei ole näyttänyt niitä kuin isoäidilleen ja veljelleen, joka kerran löysi Andrew'n piilon. Karatessa Andrew'lla on vihreä vyö, mutta sininen on jo lähellä.

Asuinpaikka : Andrew ja hänen perheensä asuu Swanseassa Walesissa. Siellä heillä on melko suuri huvila verrattuna siihen että jokapäiväisesti siellä asuu kolme ihmistä. Huvila on merenrannalla, hieman kauempana muista samanlaisista merenrantahuviloista.

Lemmikit : Andrew'lla on lemmikkinä siamilainen kissa Indigo, joka alkaa olla jo yhtä kuuluisa kuin omistajansa, ellei jopa kuuluisampi. Indigolla on tapana herättää isäntänsä aikaisin aamuyöstä, sekä iskeä kyntensä ja hampaansa lähes kaikkeen mahdolliseen.

MUIDEN SUUSTA

Tässä muutamat Andrew'n ystävät ja tuttavat pääsevät sanomaan sanansa.

Ystävä, Josia Strata : "Se ei tiedä mistään mitään koskaan."
Jotakin ystävän, koulukaverin ja kaverin väliltä, Trevor Gee : "Andy on hieman heiveröhkö henkivartijaksi, mutta hoitanut hommansa silti hyvin siihen nähden, että minulla ja Josialla niitä faneja riittää."
Koulukaveri, Delia Parnell : "Ihan kiva tyyppi."
Koulukaveri, Basile-Louis Duval : "Andrew est beaucoup mukava, hän on Bijoun ystävä! Et hän on trés beau... *kihertelee* Mais Bijou luulee, että Andrew sopii paremmin Bijoun héros Josian kanssa... *nyökkii vakavasti*"

PELAAJA KERTOO

Andrew on tällä hetkellä pelaamistani hahmoistani niitä vanhimpia. Andrew on omasta mielestäni erittäin nerokas hahmo, sillä on luontevaa pelata ja sen ajatuksen tulevat omaan päähäni helposti.

Andrew'n kissa, Indigo, on saavuttanut suurta suosiota niin Doran Tylypahkassa kuin SC Tylypahkassakin. Usein hukassa oleva, isäntänsä hyvin aikaisin herättävä mirri on kissa, jota ihan jokainen ei itselleen haluaisikaan. Kissa kynsii kaikkea ja kaikkia, pitää kovaa meteliä ja on olevinaan maailman napa. Itse pidän kissoista, niin kauan kuin eivät ala raapia tai purra, ja halusin kerrankin tuoda hahmoni lemmikkiä hieman enemmän esille. Yleensä lemmikit vain ovat, pöllöt heittävät kirjeitä joissa kerrotaan milloin minkälaisia uutisia, hiiret ja sammakot vain ovat, mutta kissat. Kissoista saa jutunjuurta vaikka kuinka paljon. Andrew'n kissa on oikea painajainen, kynsii kaiken, puree kaikkea, on äärimmäisen nirso, aina hukassa, kovaääninen, herättää aamuyöllä koko tuvan ja muuta mukavaa. Mutta mikäs sen ihanampi kissa.

Andrew on yksi lukuisista karatekahahmoistani (tosin en pelaa nyt kuin kolmella, käytöstä pois otettuja on monia). Andrew ei ole erityisen paljoa tuonut esille harrastustaan, mutta eipä ole kukaan koskaan kysynytkään.
Halusin Andrew'lle jonkin harrastuksen, joka liittyy jotenkin syntymämaahansa Japaniin, ja karate sattui jostain syystä ensimmäisenä mieleen.

Andrew'n syntyperä on siis japanilais-walesilainen. Japanilaiset nimet ovat kauniita, ja halusin Andrew'n isoäidistä japanilaisen, joten hänen äitinsäkin on. Wales taas, en ole koskaan käyttänyt sitä yhdenkään hahmoni kotipaikkana, Skotlanti tai Englanti ovat yleensä olleet edellä. Tai jokin jännittävämpi maa kuin Iso-Britannia. Tällä kertaa kuitenkin valitsin Walesin. Swansea oli aivan hatusta vetäisty paikka, katsoin kartasta ja etsin jonkin kivan kuuloisen nimen.

Andrew lienee ensimmäisiä poikahahmojani. Sitä ennen olin onnellisesti pelannut ainoastaan tytöillä/naisilla, mutta eipä ole tullut ollenkaan kaduttua ensimmäistä poikahahmoa. Itse tytöksi syntyneenä on vaikeampi eläytyä pojan ajatuksiin, ainakin minulle, mutta kyllähän siihen tottuu. Tosin, onhan Andrew'kin melko feminiininen...

PELATUT PELIT

Yritän kerätä kaikki pelatut pelit tänne, jotta muutkin saavat lueskella jos haluavat.

Kohellusta käytävällä, mukana Basile-Louis Duval, Josia Strata
Kissa kadoksissa, mukana Basile-Louis Duval, Delia Parnell
Kiukunpurkua matkalla tähtitorniin, mukana Josia Strata
Koulun kiertämistä, mukana Amanda Wilkinson, Josia Strata, Sophie Brocchi, Aiko Yew
Pakoilua pihamaalla, mukana Josia Strata
Lumisateessa, mukana Josia Strata

SUHTEET

Pienimuotoinen lista henkilöistä jotka Andrew on tavannut, ja millainen suhde heillä on.

Josia Strata, Rohkelikko: Rohkelikkopoika, johon Andrew tutustui jo edellisessä koulussa. Suhde on kehittynyt kummalliseen suuntaan, ehkäpä he ovat jo enemmänkin kuin ystäviä, kuka tietää...
Parsley Tarragon, Puuskupuh: Tuttu jo edellisestä koulusta. Andrew viihtyy Parsleyn seurassa, Parsley on mukava ja hauska ja hänen seurassaan tuntee olonsa hyvinkin viisaaksi.
Cecily Blake, Rohkelikko: Andrew'n tuttu jo edellisestä koulusta. Koulukaveri, jonka seurassa Andrew viihtyy.
Basile-Louis Duval, Puuskupuh: Uusi tuttavuus, ranskalaisia tapoja kunnioittava poika jonka Andrew on tavannut muutamia kertoja. Andrew kummaksuu hieman Bijoun tapoja, mutta pitää tätä mukavana.
Delia Parnell, Rohkelikko: Tuttava jo edellisestä koulusta. Andrew ja Delia eivät ole tavanneet kovinkaan usein, mutta tuntevat silti toisensa.
Amanda Wilkinson, Luihuinen: Andrew ja Amanda ovat juuri tutustuneet. Andrew ei tiedä hänestä oikeastaan muuta kuin nimen, mutta ensivaikutelma on ollut hyvä.
Aiko Yew, Luihuinen: Andrew on tavannut tämän synkän pojan muutamia kertoja, ja tietää tämän nimen. Andrew pitää Aikoa hieman liian synkkänä, ja olisi vaivautunut jos joutuisi kahden tämän kanssa.
Samantha Dragon, Luihuinen: Tuttu jo edellisestä koulusta. Andrew ei tunne tätä tyttöä erityisen hyvin, mutta on kuitenkin tavannut useampaan kertaan.
Zola Wilke, Puuskupuh: Tuttu jo edellisestä koulusta. Zola ja Andrew on tavanneet muutamia kertoja, eikä Andrew tunne tätä erityisen hyvin.
Pippa Lovotti, Puuskupuh: Andrew on tavannut Pipan vain muutamia kertoja, tietää tämän nimen ja pitää häntä ihan mukavana.
Lisa Rooney, Puuskupuh: Tuttu jo edellisestä koulusta. Andrew ei ole tavannut Lisaa moniakaan kertoja, mutta silloin kun on tavannut, hän en pitänyt tätä ihan kivana.
Alicia Weisz, opettaja: Andrew on ollut muutamilla kyseisen opettajan tunneilla, ja pitää häntä asiantuntevana opettajana.
Sophie Brocchi, Rohkelikko: Andrew on tavannut tämän tytön kerran, eikä tiedä hänestä mitään. Jos on nimen kuullut, hän on unohtanut sen varmasti.

MUUTA

Kaikkea muuta, mitä en muualle keksinyt laittaa.

THE COPYRIGHTS

All drawings and photos are by Quirina. Layout coded, and designed by Blair of Summer Skies. Brushes from the following Sites: Hybrid Genesis. Textures from the following Sites: Hybrid Genesis. Image resourced from: Anime Visions . Kamikaze Kaitou Jeanne is copyrighted Minekura Kazuya and Studio Pierrot. All rights reserved.

| [Quizzical] © to [Quirina] / Designed by Summer Skies Creations | Brushes © to Hybrid Genesis.COM |

Free Web Hosting