Quizzical
| Welcome to Quizzical | This is version 1.0 called 'Shattered Time' |

Minusta

Nickname : Quirina
Age : 15
Gender : nainen
Hobbies : roolipelaus, karate
E-mail : kevattuulahduksen [at] jippii [dot] fi

Navigaatio

  Etusivu
  Vieraskirja
  Copyright
  Andrew Bloomwood
  Carmen Giacchi
  Divina Fenêtre
  Faith Wendell
  Louie Wee
  Sarina Takeko


Summer Skies Creations
Hybrid Genesis.COM
Inspiration: Aethereality.NET

DIVINA FENÊTRE

Divina, nimikin sen jo kertoo. Kyseessä ei ole mikään aivan tavallinen tallaaja. Divina toimii Tylypahka AM:in arvovaltaisena rehtorina.

Koko nimi : Divina Ocean Fenêtre
Kutsumanimi : Divina
Lempinimi : Div
Sukupuoli : nainen
Syntymäaika : 12.6.1981
Ikä : 25 vuotta
Asema : Rehtori, Rohkelikon tuvanjohtaja

Ulkonäkö : Divina näyttää melko nuorelta, korkeintaan 18-vuotiaalta vaikka onkin jo paljon vanhempi. Divina on hoikka, vaikka miettiikin joka ilta peilin edessä että näyttääkö hänen takamuksensa liian isolta (tai vaihtoehtoisesti liian pieneltä, riippuu mielentilasta). Divina on noin 168 cm pitkä. Hänellä on suurinpiirtein alaselkään ulottuvat kullankeltaiset hiukset ja merensiniset silmät. Divina käyttää jonkin verran koruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Useimmiten korut ovat melko suurikokoisia.

Perhe : Poikaystävä Orlando Daley ja 5-vuotias tytär Savannah Daley kuuluvat Divinan tämän hetkiseen perheeseen. Mainittavia ovat myös äiti Winter Delaney ja isä Sam Delaney sekä kaksoissisko Fidelma Delaney.

Menneisyys : Divina ja Fidelma, sinisilmäiset kaksostytöt, syntyivät 12.6. vuonna 1981. Siitä lähtien Divina on elänyt tavallistakin tavallisemman lapsuuden velhoperheessä, ja 11-vuotiaana sai kutsun Tylypahkaan. Divina kävi Tylypahkan kiltisti (tai vähemmän kiltisti), mutta "valmistui" huippuarvosanoin. Tällöin, 17-vuotiaana Divina kyllästyi sukunimeensä, Delaneyhin, ja vaihtoi sen Fenêtreksi. Divina pyrki opiskelemaan loitsujen opettajaksi, ja pääsikin. Jossain opintojen välillä Divina tapasi Orlandon, ja hankkiutui raskaaksi. Divina sai esikoislapsensa Savannahin 19-vuotiaana. Jollain ihmeen kaupalla Divina päätyi Tylypahka AM:in rehtoriksi, ja muutti Savannahin ja Orlandon kanssa koulun läheisyteen. Mitään erikoista Divinan menneisyydessä ei ole tapahtunut. Divina on tähän asti elänyt tavallista elämää, ellei mukaan lasketa sitä että hänellä on 6-vuotias lapsi.

Luonne : Divinaa on helppo kuvailla kahdella sanalla: pirteä, vinksahtanut. Ei ollenkaan huono yhdistelmä, mitä nyt vähän hämmennystä aiheuttava. Divina loukkaantuu helposti, ja näyttää sen melko... Öh. Agressivisesti? Divina rakastaa kaikkea uutta, ja kokeilee mielellään kaikkea erikoista. Kuten uintia keskellä talvea... Lopun saa selville tutustumalla.

Harrastukset : Divina pitää laulamisesta, ja kai sitä harrastukseksi voi sanoa. Divina osaa soittaa sujuvasti pianoa ja selloa, sekä vähän poikkihuilua.

Asuinpaikka : Divina asuu Orlandon ja Savannahin kanssa pienessä roosan värisessä mökissä pienen matkan päässä koulusta. Mökissä on juuri sopivasti tilaa kolmelle ihmiselle ja jokuselle lemmikille. Divina ihastui tähän mökkiin välittömästi sen nähtyään. Pihamaa on suuri ja ympärillä metsää, ja aivan mökin läheisyydessä on kaunis puro.

MUIDEN SUUSTA

Divina nauttii rehtorina suuresta oppilaiden suosiosta, ja tässä muutamia oppilaiden ja muiden tuttavien antamia kommentteja
Ylläpitäjäkollega, Jesse Mitsu Caine : "Divina varasti Puhtolakaisuni! Se on Merkki. En tajua, miten se saa sen aviomiehensä pidettyä siellä pinkissä mökissä hoitamassa lapsia." (Caine ei ole koskaan tajunnut, että Divina ja Orlando eivät ole naimisissa...)
Ylläpitäjäkollega, Lawanda Chino : "On siinäkin rehtori... Laiskottelee vain oppilaiden kanssa eikä pidä minkäänlaista kuria."
Oppilas Luihuisen tuvasta, Arwen Waarn : "Divina on loistotyyppi. Niin rentoa rehtoria en ole koskaan tavannut. Heh, hänellä on aina joku ässä hihassaan. *muistelee vaarallista soittorasiaretkeä* Joskus epäilin että hänellä on jotain säpinää Jackin kanssa.. mutta sitten sain tietää että hänellä on jo miesystävä. *hymyilee onnellisena*" (Hmm, 8 vuoden ikäero olisi jo Divinallekin liikaa...)
Oppilas Rohkelikon tuvasta, Jack Sawyer : "Divina on rento, oppilaiden kaveri. Hän pärjää hankalissakin paikoissa. Kerta kaikkiaan mainio tyyppi."

PELAAJA KERTOO

Divina on tullut itselleni hyvin rakkaaksi hahmoksi. Divinalla on aina ilo pelata, hänen huolettomuutensa ja 'lievä' sekopäisyytensä on hyvä tapa irroittautua arjesta. Vaikka olen monesti saanut kuulla, että Divina on liian epärehtorimainen ja muuta vastaavaa, olen sitä mieltä että Divina on täydellinen rehtori. Itse ainakin ottaisin mieluusti Divinan nykyisen tilalle...

Divinan nimi saattaa kuulostaa monen mielestä omituiselta. Divina on englantilainen nimi, joka on täsmennös sanasta 'divine' (jumalainen, taivaallinen). Divinan toinen nimi Ocean taas tulee siitä, miten itse pidän meren arvoituksellisuudesta ja suuruudesta. Ocean on myös englantilainen nimi, ja tarkoitta yksinkertaisuudessaan valtamerta. Divinan sukunimi, Fenêtre, on ranskaa ja tarkoittaa ikkunaa. Se ei sinäänsä ole mikään sukunimi, siksi Divina onkin vaihtanut aluperäisen sukunimensä Delaneyn Fenêtreksi. Tämä omituinen sukunimi pälkähti päähäni erään erityisen tylsän ranskan tunnin päätteeksi.

Divinalla on poikaystävä ja lapsi. Divina ja Orlando eivät ole naimisissa, sillä en halua ottaa roolipelihahmoissani kantaa uskonnollisiin asioihin. Divinan melko aikainen raskaus taas johtuu siitä, että olen sitä mieltä että nuorenakin voi hankkia lapsia. Ei se tarkoita sitä, etteikö pystyisi huolehtimaan lapsesta. Divina kun on melko tiiviisti kiinni työssään, hänen poikaystävänsä Orlando huolehtii Savannahista pinkissä mökissä. Melko koomista, mutta Divina on välillä todella orjuuttava persoona. xD

Divina on omasta mielestäni oikein hieno persoona, olisi mahtavaa joskus tavata hänenlaisensa.

MUUTA

Muuta, melko turhaa tietoa jota lisään kun tulee mieleen.

THE COPYRIGHTS

All drawings and photos are by Quirina. Layout coded, and designed by Blair of Summer Skies. Brushes from the following Sites: Hybrid Genesis. Textures from the following Sites: Hybrid Genesis. Image resourced from: Anime Visions . Kamikaze Kaitou Jeanne is copyrighted Minekura Kazuya and Studio Pierrot. All rights reserved.

| [Quizzical] © to [Quirina] / Designed by Summer Skies Creations | Brushes © to Hybrid Genesis.COM |

Free Web Hosting