Quizzical
| Welcome to Quizzical | This is version 1.0 called 'Shattered Time' |

Minusta

Nickname : Quirina
Age : 15
Gender : nainen
Hobbies : roolipelaus, karate
E-mail : kevattuulahduksen [at] jippii [dot] fi

Navigaatio

  Etusivu
  Vieraskirja
  Copyright
  Andrew Bloomwood
  Carmen Giacchi
  Divina Fenêtre
  Faith Wendell
  Louie Wee
  Sarina Takeko


Summer Skies Creations
Hybrid Genesis.COM
Inspiration: Aethereality.NET

CARMEN GIACCHI

Nimi : Carmen Harriet Giacchi
Kutsumanimi : Carmen
Sukupuoli : nainen
Syntymäaika : 12.6.1988
Ikä : 19 vuotta
Asema : opiskelija, yliopiston 1. aste, St. Raven School

Luonne :
Carmen on yleisesti ottaen pirteä ja sosiaalinen nuori nainen, jonka tulinen luonto on piilotettu kohteliaiden tapojen taakse. Etelä-eurooppalaiset elämäntavat ovat iskostuneet hänen käyttäytymiseensä niin, ettei niitä hevin kitketä pois. Carmen ei pelkää näyttää tunteitaan avoimesti, vaan suuttuessaan hän tosissaan suuttuu, itkettäessä hän itkee, oli sitten paikka mikä tahansa. Carmen on hyvin itsetietoinen siinä suhteessa, että hän tietää mitä voi sietää, ja jos menee yli, Carmen kyllä näyttää sen.

Muiden seurassa
Carmen on sosiaalinen ja puhelias, joten vanhojen ystävien eikä uusien tuttavuuksienkaan kanssa tule hiljaista hetkeä, ainakaan kiusallista sellaista. Carmenilla on paha tapa keskeyttää muiden puhe, ja kertoa oma mielipiteensä asiasta vain arvaillen, mitä toinen olisi vielä sanonut. Kohteliaisuusmuodot eivät tosiaankaan ole harvinaista kuultavaa Carmenin suusta, ja se on helpottanut suuresti Carmenin eloa Britanniassa. Carmen solmii erittäin helposti uusia ihmissuhteita, koska on niin utelias muiden ihmisten suhteen. Uudet tuttavuudet saavat välittömästi tutustua Carmenin hyviin ja huonoihin puoliin sekä pirteään olemukseen. Jää tuttavuuden päätettäviin, pitääkö Carmenisa vai ei, sillä Carmen ei haikaile kenenkään perään. Hän on nimittäen ehdottomasti sitä mieltä, että jos joku ei pidä hänestä, hänenkään ei tarvitse pitää toisesta. Avoimesti Carmen ei koskaan näytä inhoaan muita ihmisiä kohtaan, koska hän inhoaa vihanpitoa, sitä ainaista mulkoilua ja nälvimistä. Carmenin suhde äitiinsä ei ole hyvä, ja siksi hän tukeutuu enemmän ja enemmän sisaruksiinsa ja ystäviinsä. Carmen pyrkii unohtamaan äitinsä olemassaolon kokonaan, eikä ota häneen yhteyttä kuin pakosta. Carmenin käytös äitiään kohtaan on kuin pahaisen teinitytön, mutta inho, jota Carmen äitiinsä tuntee, on sanoinkuvaamatonta. Carmenin isosisko Celestina onkin ollut Carmenille ja hänen veljelleen äitihahmona.

Ystävänä
Carmen on erittäin hyvä, uskollinen ystävä. Hän on luotettava ja uskollinen, mutta ei tee sitä ellei saa samoja asioita takaisin. Carmen tosin loukkaantuu erittäin helposti, välillä turhistakin asioista. Kaikkien onneksi Carmen ei kuitenkaan ole pitkävihainen ja hän pyytää helposti anteeksi. Carmen on lähes aina hyvää seuraa, sillä hän osaa pitää hauskaa, kuunnella, puhua ja olla tukena. Kun Carmenista saa ystävän, se ystävyys kestää lopun ikää. Vaikka Carmen osaa flirttailun taidon, hän ei kuitenkaan yritä jokaista vastaantulevaa miestä vaan ajattelee, että kyllä ”se oikea” joskus pomppaa silmiin jos on pompatakseen.

Opiskelijana
Carmen on innokas oppimaan uusia asioita, etenkin kieliin liittyviä. Carmenin ollessa hyvin lahjakas kielissä, hän puhuu äidinkielensä espanjan lisäksi sujuvaa italiaa ja englantia. Carmen aloitti myös ranskan opiskelun St. Raven Schoolissa. Carmen ei ole kiinnostunut itse opiskelusta, vaan siitä että pääsee käyttämään taitojaan arkielämässä. Carmenin unelma-ammatti on kääntäjä, ja siksi hän opiskelee kieliä. Hän toivoo, että voi joskus kääntää teoksia englannista, italiasta ja ranskasta espanjaksi. Myöhästely on yksi Carmenin ongelmista koulussa. Hän on usein myöhässä tunneilta ja luennoilta, ja välillä häneltä jää välistä tärkeitäkin asioita myöhästymisen takia. Carmen on tottunut kiireettömään elämäntapaan, ja jokusen minuutin (mikä saattaa venähtää jopa puolituntiseksi) myöhästyminen on hänelle pikkujuttu. Carmen yrittää koko ajan päästä eroon pahasta tavastaan, Iso-Britanniassa myöhästelyä kun ei katsota niin läpi sormien kuin Espanjassa. Opiskelun suhteen Carmen on järjestelmällinen, vaikka muuten ei olisikaan. Kaikki hänen paperinsa ovat aina järjestyksessä. Carmen tietää tarkalleen, mitkä paperit hän on sijoittanut minnekin, eikä pienenkään yksityiskohdan tarkistaminen suuresta muistiinpanomäärästä tuota vaikeuksia.

Vapaa-ajalla
Vapaa-aikanaan Carmen yleensä tapaa ystäviään tai siskoaan. Carmenilla ei tosin ole vapaa-aikaa kovinkaan paljoa, sillä opiskelu vie oman aikansa, ja Carmen käy kolme kertaa viikossa karateharjoituksissa. Lisäksi Carmen yrittää pitää kuntoaan yllä muillakin tavoin, käymällä säännöllisesti juoksemassa ja kuntosalilla. Viikonloput Carmen viettää joko rauhassa itsekseen tai ystäviensä kanssa. Useasti Carmen saa ystävänsä (tai siskonsa) lähtemään kaupungille juhlimaan (milloin mistäkin syystä). Carmen on lapsesta asti nähnyt, miten Espanjassa on tapana juhlia, joten hän on ottanut mallia. Niinpä hän rakastaa musiikkia, tanssia ja muuta asiaankuuluvaa. Carmen ei käytä kovinkaan suuria määriä alkoholia, hän juo yleensä vain seuraksi, ja hyvin harvoin humalahakuisesti. Carmen ei ole koskaan tupakoinut tai käyttänyt huumeita. Hän tosin nauttii tiettyjen tupakkamerkkien savusta.

Menneisyys : Carmelita Giacchi synnytti toisen lapsensa 12.6.1988. Carmelita ja Lino Giacchilla oli jo ennestään tytär, Celestina Jewel Giacchi. Toinen tytär sai nimekseen Carmen Harriet Giacchi. Carmen ja hänen perheensä asuivat Espanjassa, pienessä kaupungissa Madridin läheisyydessä. Kolme vuotta Carmenin syntymästä hän sai pikkuveljen, Cirino Daquan Giacchin. Carmen vietti mukavaa lapsuutta ystävien ympäröimänä, kunnes vähän jälkeen tytön kahdeksannen syntymäpäivän sattui ikävä välikohtaus. Carmenin isä Lino Giacchi sai surmansa.
Syntyperältään italialainen Lino Giacchi oli melkoisen hämäräperäinen mies. Vain pieni osa hänen liiketoimistaan oli laillisia, ja hän oli jopa ikävän hyvissä väleissä Italian mafian kanssa. Niin siinä vain käy, naiset rakastuvat renttuihin ja niin Linosta tuli isä.Isän rooli samalla kun yrittää pitää perheen kiinni leivän reunassa laittomilla puuhilla ei ole niin helppoa, ja se päättyikin ikävästi.
Eräässä tapaamisessa, jossa herra Giacchi käsitteli kauppaa yksityishenkilön kanssa, tapahtui ampumavälikohtaus. Ilmeisesti jollakulla oli jotakin Lino Giacchin kauppakumppania vastaan. Sekä Carmenin isä että hänen kauppakumppaninsa kuolivat. Ampujia ei koskaan saatu kiinni.
Koko Carmenin perhe oli murtunut, ja etenkin lapset saivat ikuiset traumat. Carmelita oli ehkä osannut odottaakin jotakin tällaista heti mennessään naimisiin Linon kanssa, mutta lapsille ei ollut kunnolla selitetty isänsä toimia ennen kuin jokainen oli täyttänyt 10 vuotta. Lino Giacchin kuoleman jälkeen niin Carmen, hänen äitinsä kuin sisaruksensakin kävivät pitkään hoitamassa traumojaan.
Kahden vuoden kuluttua Lino Giacchin kuolemasta Carmenin äiti helpotti omaa oloaan ja pahensi lastensa löytäen uuden miehen. Lapset eivät vieläkään olleet päässeet isänsä menetyksestä yli, olihan vanhinkin heistä vasta 12. Yhdysvaltalainen Joe Barclay, joka poikkesi kaikin tavoin Lino Giacchista, ei ollut tervetullut Giacchin taloon, mikäli lapsilta kysyttiin.
Kuuden vuoden kuluttua siitä, kun Carmelita oli tavannut Joe Barclayn, he menivät naimisiin. Carmenin sisko Celestina oli juuri saavuttanut täysi-ikäisyyden, ja hän muutti Iso-Britanniaan viikkoa Carmelitan ja Joen häiden jälkeen. Celestina ei nimittäin tullut ollenkaan toimeen Joen kanssa. Onneksi Joe ei aikaisemmin olult asunut pysyvästi Espanjassa, vaan hän kävi kotonaan Yhdysvalloissa hoitamassa äitiään usein. Kun Joen äiti kuoli, mies muutti pysyvästi Esoanjaan, vieläpä Giacchien katon alle. Pikkuhiljaa myös Carmen sai tarpeekseen äidistään ja tämän uudesta miehestä, ja päätti lähteä vaihto-oppilaaksi. Hän halusi nähdä maailmaa ja oppia kieliä, mikä onnistuikin. Nykyisin Carmen asuu pysyvästi Iso-Britanniassa. Hänellä on kerrostaloyksiö lähellä koulua. Käytyään yliopiston Carmen aikoo palata Espanjaan, sillä hänellä on syvä kiintymys kotimaahansa, sen kieleen ja kulttuuriin, ja haluaa aloittaa oman, uuden elämänsä Barcelonassa, ja mahdollisimman kaukana äidistään.

Ulkonäkö : Carmen ei ole mitenkään huomiotaherättävä ulkonäöltään, mutta hän ei kuitenkaan huku massaan. Carmenin ihon väristä ja kasvonpiirteistä pystyy helposti päättelemään, mistä päin hän on kotoisin.
Carmen on normaalipainoinen ja lähes 170 cm pitkä. Vartaloltaan Carmen on tullut enemmän isänsä kuni äitinsä sukuun. Carmen on äitiään ja siskoaan ainakin 10 cm pidempi, eikä Carmen tosiaankaan ole perinyt äitinsä muotoja. Carmenin lantio on lähes olematon, mutta kapea vyötärö onneksi saa sen näyttämään hieman leveämmältä. Carmenin rinnoissakaan ei ole paljoa katsomista, mutta Carmen ei erityisesti välitä asiasta, sillä hänestä kaiken tämän korvaa se, ettei hän liho helposti.
Carmenin hiukset on leikattu lyhyiksi. Malli ei ole mitenkään erikoinen, mutta Carmen laittaa joka aamu hiuksiaan pitkään, sillä hän haluaa niiden olevan tietystä paikasta piikikkäät tai tiettyyn suuntaan taipuvat. Carmenin luonnollinen hiustenväri on musta, kuten molemmilla vanhemmillaankin. Carmen ei ole halunnut pilata kiiltävää mustaa väriä kokonaan, vaan hän värjää vain latvat. Carmenin hiusten latvat ovat kirkkaan siniset, ja hän joutuu värjäämään niitä useasti värin haaletessa nopeaan.
Carmenin silmät eivät ole väriltään ollenkaan erikoiset espanjalaiselle. Ne ovat tumman ruskeat, huolimattomasti katsottuina ne voivat näyttää jopa mustilta. Silmät eivät ole suuret eivätkä pienet, mutta silti hallitseva piirre Carmenin kasvoilla.
Carmenin nenä on keskikokoinen ja suora. Huulet ovat paksut ja tummat. Carmenin hymy on oikein nätti, ja sitä korostaa suora, hyvinhoidettu ja valkoinen hammasrivistö. Carmenin iho on sileä ja puhdas, väriltään etelä-eurooppalaiselle tavallinen.
Carmenin vaatetus on melko tavallista. Jotkut sanovat häntä poikamaiseksi, mutta Carmenin mielestä tämä on aivan tarpeeksi naisellista hänelle. Carmen käyttää lähinnä farkkuja, joskus samettihousuja. Värit vaihtelemat, mutta Carmen ei ikinä laittaisi päälleen pinkkiä tai beigeä. Kaikkien Carmenin housujen lahkeet ovat hyvin leveät, eikä ole kummallista nähdä häntä kompastelemassa omiin lahkeisiinsa.
Paitoina Carmen käyttää tavallisesti kauluspaitoja. Värit näissäkin vaihtelevat laidasta laitaan, ja Carmen käyttää värejä rohkeasti. On hyvin harvinaista nähdä Carmenin päällä muunlainen paita kuin kauluspaita. Carmenin kengät eivät ole mitenkään erikoisia, kesäisin hän käyttää ballerinoja ja talvisin mitä sattuu löytämään.
Hameita tai korkokenkiä Carmenia ei saa pukemaan kuin pakosta. Tärkeisiin juhliin hän saattaa pukea jonkin soveliaan mekon, mutta muuten hameet ja mekot saavat Carmenin puolesta jäädä kaupan hyllyille.

Harrastukset : Carmen on harrastanut 14-vuotiaasta asti karatea. Hänellä on tällä hetkellä sininen vyö. Carmen panostaa harrastukseensa täysillä, eikä koulun ja karaten lisäksi muille harrastuksille jää aikaa.

Muuta:
- Carmen sai nimensä isoisoäitinsä mukaan
- Carmen rakastaa italialaista ruokaa
- Carmenin asunto on hyvin pieni, ja sen hallitsevin elementti on kirjahylly, joka pitää sisällään suuren määrän sanakirjoja
- Carmen tahtoisi koiran (borderterrierin), mutta ei voi ottaa sellaista, koska hänen aikansa ei riitä sen hoitamiseen
- Carmen pitää sateesta, rakastaa merta ja on hyvä uimaan
- Carmen luokittelee ihmisiä helposti, ja nauttii siitä, kun saa katsella toisia ihmisiä ja miettiä mitä heidän päässään liikkuu
- Carmen on koukussa moneen tv:n saippuasarjaan
- Carmen ei voisi elää ilman Aku Ankka-lehtiä, niitä Carmen lukee eniten heti koulukirjojen jälkeen

MUIDEN SUUSTA

Carmenin ystävät, tuttavat ja vihamiehet saavat puheenvuoron.

PELAAJA KERTOO

Carmen on melkoisen uusi hahmo, enkä ole vielä montakaan peliä ehtinyt pelaamaan. Carmen on kuitenkin mielenkiintoinen hahmo, ja uskoisin pelaavani sillä vielä pitkään.

Carmenista kehittyi suunnittelun aikana hyvin erilainen, mitä aluksi kuvittelin. Alkuun oli ajatuksena, että Carmenista tulisi oikea bitch, mutta jostain syystä se hautautui muiden ideoiden alle. Carmeniin suunnittelu oli muutenkin vaikeaa, koska olin silloin katsonut monia elokuvia, joista kaikista halusin jotain mukaan Carmeniin.
Espanjalainen korostus oli yksi aivan välttämätön. Espanja ja Italia ovat molemmat hienoja maita, ja kieletkin kauniita. Halusin Carmenille hyvän kielipään, jotta tämä voisi puhua kaikkia kieliä joita minäkin tahtoisin puhua. Englanti, espanja, italia, ranska.

Tekstiä tulee lisää, kunhan ehdin pelaamaan enemmän Carmenilla.

MUUTA

Muuta, turhaa tietoa, jos joskus tulee mieleen.

THE COPYRIGHTS

All drawings and photos are by Quirina. Layout coded, and designed by Blair of Summer Skies. Brushes from the following Sites: Hybrid Genesis. Textures from the following Sites: Hybrid Genesis. Image resourced from: Anime Visions . Kamikaze Kaitou Jeanne is copyrighted Minekura Kazuya and Studio Pierrot. All rights reserved.

| [Quizzical] © to [Quirina] / Designed by Summer Skies Creations | Brushes © to Hybrid Genesis.COM |

Free Web Hosting