Quizzical
| Welcome to Quizzical | This is version 1.0 called 'Shattered Time' |

Minusta

Nickname : Quirina
Age : 15
Gender : nainen
Hobbies : roolipelaus, karate
E-mail : kevattuulahduksen [at] jippii [dot] fi

Navigaatio

  Etusivu
  Vieraskirja
  Copyright
  Andrew Bloomwood
  Carmen Giacchi
  Divina Fenêtre
  Faith Wendell
  Louie Wee
  Sarina Takeko


Summer Skies Creations
Hybrid Genesis.COM
Inspiration: Aethereality.NET

LOUIE WEE

Nimi : Louie Dakota Wee
Kutsumanimi : Louie
Sukupuoli : mies
Syntymäaika : 14.2.1989
Ikä : 16 vuotta
Asema : Oppilas, 12. luokka

Ulkonäkö : Louien ulkonäkö ei ole niitä kaikkein tavallisimpia. Hänellä on hieman yli olkapäiden ulottuvat tummanruskeat rastat. Ne ovat useimmiten poninhännällä, tosin muutama jää yleensä roikkumaan poninhännän ulkopuolelle. Rastat eivät ole tehty Louien oikeista hiuksista, vaan ovat tekohiusta. Niiden virittämisestä Louie saa kiittää äitiään. Louiella on ruskeat silmät, jotka hän on selvästi perinyt äidiltään. Louie ja hänen äitinsä ovat ainoat tummahiuksiset ja -silmäiset, muut ovat vaaleita kuten isänsä. Tosin hänen pikkusiskonsa on värjännyt hiuksensa kirkkaan punaisiksi, mutta sillä ei nyt ole väliä.
Louie on aivan tavallisen kokoinen nuori mies. Hän ei ole erityisen laiha eikä lihava. Lihaksia löytyy, tosin ei kovinkaan runsaasti. Louie on noin 172 cm pitkä ja painaa reilut 60 kg.
Tuntomerkkejä, joista Louien tunnistaa on kolme. Louiella on vasemmassa silmäkulmassaan lävistys, jossa komeilee pieni rengas. Louiella on kaksi arpea, jotka hän sai tippuessaan katolta pensaisiin. Hänen oikeassa olkavarressaan on pitkä arpi, ja alaselässä toinen pienempi.
Louien pukeutuminen on jotain, mikä jakaa vahvasti mielipiteet. Omasta mielestään Louie pukeutuu vain hieman persoonallisemmin kuin muut, isosiskonsa mielestä rähjäisesti, äitinsä mielestä huomiota herättävästi. Louie rakastaa erilaisia tekstejä paidoissaan. Suurimpaan osaan t-paidoistaan ja huppareistaan poika on painanut jonkin tekstin. Louien lempipaita on musta t-paita, jossa lukee ”It’s hard to be humble”. Louie käyttää oikeastaan vain kahdenlaisia housuja, väljiä reisitaskuhousuja tai vakosamettihousuja. Farkkuja Louie käyttää hyvin harvoin, ainoat jotka hän omistaa ovat niin rikkinäiset, ettei ainoakaan hänen perheenjäsenistään kehtaa kulkea hänen kanssaan. Yksi Louien pukeutumisen peruspiirteistä on vihreä puoleen reiteen ulottuva kangastakki, joka on täynnä erilaisia pinssejä. Louie käyttää tätä takkia niin pitkälle syksyyn kuin voi, ja vaihtaa takaisin siihen niin aikaisin keväällä kuin on mahdollista. Ne muutamat kuukaudet kun Louie ei voi käyttää ohutta takkiaan, hän käyttää mustaa villakangastakkia. Louie kantaa mukanaan aina kun se on mahdollista, vihreää olkalaukkua joka sekin on melkoisen täynnä pinssejä. Joskus häntä onkin kuvattu käveleväksi pinssitelineeksi.
Kuten aikaisemmin on tullut ilmi, pääväri Louien pukeutumisessa on vihreä. Hän toki käyttää myös muita, mutta nekin rajoittuvat lähinnä maanläheisiin väreihin kuten ruskeaan ja oranssiin. Poikkeuksiakin tietysti on, kuten kirkkaan punaiseksi maalatut maiharit joita Louie on käyttänyt viimeiset 2 vuotta. Ja siltä ne myös näyttävät…

Perhe : Louien perhe on yhdellä sanalla kuvattuna erikoinen. Louien äiti Kristjana Wee (40) on syntyperältään islantilainen, ammatiltaan parturi-kampaaja ja luonteeltaan hyvin riehakas ja välinpitämätön. Louien isä Lucas Wee (42) on täysverinen britti, ammatiltaan korvalääkäri ja luonteeltaan melkeinpä vaimonsa vastakohta. Lucas on tunnollinen, rauhallinen ja maltillinen. Usein on mietitty, miten nämä kaksi ovat olleet naimisissa jo vajaat 20 vuotta, suhteen edes rakoilematta. Lienee siis totta, että vastakohdat täydentävät toisiaan. Louien vanhemmat pitävät kuitenkin hyvää huolta lapsistaan, ja toivovat heidän parastaan joka tilanteessa.
Louiella on kaksi siskoa, vanhempi ja nuorempi. Vanhempi heistä, Lavena Wee on 20-vuotias ja opiskelee yliopistossa kirjallisuutta. Nuorempi siskoista, Lewella Wee on 15-vuotias ja käy koulua jossa painotetaan ranskan kieltä. Lavena on tullut isäänsä, hän on opiskellut ja elänyt kiltisti, ahkerasti ja tunnollisesti. Lewella taas on astetta äitiään riehakkaampi, kiertää kaikki kaupungin bileet, ja Louie onkin jo pitkään odottanut koska vanhemmistaan tulee isovanhempia Lewellan toimesta. Louieta koko suku on pitänyt perheen mustana lampaana, hän on kuulemma kovin erikoinen nuori, eiväthän nyt normaalit nuoret miehet ajattele sademetsien hyvinvointia.

Menneisyys : Vuonna 1989 ystävänpäivänä syntyi maailmaan pieni poika. Tämä poika syntyi paljon aikaisemmin kuin piti, ja olikin lähes ihme että hän selvisi hengissä. Poika kastettiin Louie Dakotaksi, ja hän oli vanhempiensa Kristjana ja Lucas Ween toinen lapsi. Louiella oli jo isosisko, nimeltään Lavena Deitra. Kahden vuoden kuluttua Louie sai pikkusiskon, joka kastettiin Lewella Delightiksi. Louie vietti mukavaa lapsuutta Skotlannin Glasgow’ssa, leikkien ja pelaten siskojensa ja naapuruston lasten kanssa.
Louien ollessa 6-vuotias, hänen äitinsä Kristjana sai keskenmenon, jonka takia hän oli aivan masennuksen partaalla. Louien isän saatua tarpeekseen sängyssä makaavasta ja nyyhkyttävästä vaimostaan, koko perhe muutti Lontooseen. Maisemanvaihdos teki hyvää niin Kristajanalle kuin perheen esikoiselle, Lavenalle, josta oli hyvää vauhtia tulossa koulukiusattu. Tosin Louien mennessä kouluun, hän sai myös kärsiä kiusaamisesta, tosin täysin eri syystä kuin siskonsa. Louien vahva Glasgow’n murre tuotti Lontoossa hilpeyttä, eikä Louien pukeutuminenkaan edes tuolloin ollut aivan tavallista. Ja kun luokkatoverit myöhemmin saivat selville Louien käyvän laulutunneilla, siitä se reimu vasta repesi. Kaikilla muilla paitsi Louiella. Pian tuon jälkeen Louie vaihtoi koulua, melko kalliiseen yksityiskouluun (onneksi korvalääkäreillä on hyvä palkka). Aikana jonka hän vietti yksityiskoulussa, ei häntä koskaan kiusattu, sillä koulussa oli monta paljon kummallisempaa tallaajaa kuin Louie. Louie siirtyi St. Raven Schooliin ennen 10. luokkaa. Silloin Louie myös koki jonkinnäköisen kauden jolloin ”löysi oman itsensä”, hän laitatti rastansa ja ryhtyi kasvissyöjäksi.

Luonne : Louie on sen verran kummallinen hiippari, että voisi kuvitella tämän olevan luonteeltaankin kummallisempi. Oikeastaan Louiessa ja muissa ikäisissään pohissa ei ole mitään muuta suurta eroa kuin ajatusmaailma. Louie ajattelee paljon mieluummin sitä, miten voisi pelastaa siperiantiikereiden sukupuuttoon kuolemisen kuin uuden matematiikan opettajan rintoja. Louie ajattelee muutenkin paljon enemmän, mitä hänen olemuksestaan saattaisi olettaa. Louiella on hyvin vahvat mielipiteet lähes asiasta kuin asiasta, eikä hän pelkää kertoa niitä muille. Muista luultavasti tuntuu siltä, kuin Louie luulisi koko ajan olevansa oikeassa, hän ei nimittäin kestä väärässäolemista.
Louie ei ole erityisen kovaääninen eikä yleensäkään höpise ylimääräisiä, mutta hän on kuitenkin sosiaalinen ja tulee toimeen monelaisten ihmisten kanssa. Louie tahtookin elämänsä aikana tutustua mahdollisimman moneen erilaiseen ihmiseen, ja oppia tuntemaan heitä aina paremmin.
Louiella on melkoisen omituinen huumorintaju. Hän saattaa nauraa katketakseen jotain jota muut eivät edes huomaa, tai hänen mieleensä saattaa pälkähtää jokin hauska juttu juuri väärällä hetkellä. Siksi Louie yleensä aina onnistuu antamaan muille kuvan, että nauraa heitä.
Louie ei ole erityisen kiinnostunut opiskelusta, mutta aikoo kuitenkin päästä koulusta kunnialla ja hyvin arvosanoin.

Harrastukset : Louien harrastuksiin kuuluu laulaminen, pianon soitto ja jooga. Louie on aloittanut laulamisen 9-vuotiaana, ja jatkaa edelleen innoissaan. Hän haaveilee tosissaan oopperalaulajan urasta, ja tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Tätä hän kuitenkin harvoin kertoo kenellekään, se tekisi hänestä vielä suuremman kummallisuuden mitä hän nyt jo on. Pianoa Louie alkoi soittaa pian laulamisen aloitettuaan, ja toivoo tällä hetkellä saavansa oman flyygelin. Joogan Louie on aloittanut vasta äskettäin, ja hän todella pitää siitä.

Asuinpaikka : Louien perhe asuu suuressa omakotitalossa melko kaukana Lontoon keskustasta. Talossa on reilusti tilaa kaikille sen asukkaille, etenkin kun kaksi vanhinta lasta asuu koulunsa asuntolassa lukuvuodet.

MUIDEN SUUSTA

-Tulee myöhemmin-

PELAAJA KERTOO

-Tulee myöhemmin-

MUUTA

Muuta, turhaa tietoa, jos joskus tulee mieleen.

THE COPYRIGHTS

All drawings and photos are by Quirina. Layout coded, and designed by Blair of Summer Skies. Brushes from the following Sites: Hybrid Genesis. Textures from the following Sites: Hybrid Genesis. Image resourced from: Anime Visions . Kamikaze Kaitou Jeanne is copyrighted Minekura Kazuya and Studio Pierrot. All rights reserved.

| [Quizzical] © to [Quirina] / Designed by Summer Skies Creations | Brushes © to Hybrid Genesis.COM |

Free Web Hosting