vervolg_moppen
VERVOLG MOPPEN...
Er komt een man bij een dumpzaak en vraagt:"Hebben jullie ook  camouflagepakken?" De man achter de balie zegt dat hij even moet kijken in het magazijn. Na een paar uur komt terug en zegt tegen de klant:" Ik kan het helaas niet vinden."
Er komt een man een cafe binnen en zegt:" Geef mij een pilsje voordat het gedonder begint." Even later zegt hij weer:" Geef mij een pilsje voordat het gedonder echt begint." Nog weer even later: " Geef mij nog een pilsje voordat het gedonder echt begint." Nu zegt de barman:" Wil je eerst even afrekenen voordat je doordrinkt?"
" Zie je nu wel", zegt de man, " daar begint het gedonder al."
Waarom heeft een dom blondje blauwe lippen? Ze heeft vingerverven verkeerd begrepen.
Peter bezoekt samen met zijn maat Henk zijn oude moeder. Terwijl Peter gezellig met zijn moeder praat, eet Henk de pinda's die op tafel liggen. Als ze samen weer weg gaan, roept Henk: " Bedankt voor de pinda's." Waarop Peters moeder vriendelijk zegt: " Je mag ze hebben, sinds mijn kunstgebit kapot is kan ik alleen de chocolade er nog vanaf zuigen."
waarom ging Johan Cruyf vroeger van Ajax naar Feyenoord toe??? Antwoord: hij wilde eff niks met voetbal te maken hebben
waarom ververst een dom blondje haar baby's luier pas om de maand?
op de doos stond:"Tot 10 kilo"...
Vader is naar het cafe. Op een gegeven moment zegt moeder tegen haar zoon:"Frits, ga jij eens kijken of papa er all aankomt." Na enkele minuten roept Frits: "Hij komt eraan, mama!!!" "aan welke kant van de straat?" "aan de beide kanten!"
"Ik heb een slimme hond," zegt Mark trots. " Iedere morgen om zes uur brengt hij mij de krant." " Dat kan die van mij ook," zegt zijn vriend.
"Dat zal best... maar wij zijn helemaal niet op een krant geabonneerd!"
Vader voert de vissen in het aquarium. Het buurjongetje staat toe te kijken. "Wat geeft u die vissen?" vraagt het buurjongetje. "Watervlooien," zegt vader. "Dierenbeul! Vissen kunnen zich toch niet krabben!"
"Mijn oma is net een dagblad," zegt Peter tegen Hans. "Hoezo? Vertelt ze zoveel nieuwtjes?" "Dat niet, maar ze verschijnt dagelijks!"
"Peter, geef je tante een hand. Wat zeg je dan als het bezoek weggaat?"
             "Gelukkig!"
"Waar is je broer?"
"In het ziekenhuis."
"Wat mankeert hem?"
"We hadden gewed wie het verste uit het raam kon leunen... Hij heeft gewonnen."
"Zeg, heeft je moeder die vermageringskuur bij de dokter gehaald? Voelt ze zich al wat lichter?" vraagt de buurvrouw aan Peter.
"Ja, ongeveer 100 gulden!"
Petra logeert bij tante Marga.
"Slaap je liever onder een dekbed of onder een deken?" vraagt tante. Met een klein stemmetje antwoordt Petra: "Als U het niet erg vindt, zou ik graag met mijn hoofd erboven willen slapen."
Ken jij een leuke mop???? Stuur hem op!!!!!!!! Dan komt hij zeker op deze site te staan!!!!!!!
kennismaking- huisdieren- funnyletter- moppen- mijn hobby's- gastenboek- ICQ uitlegfimokleihobbylinks- kindersite- alle pagina's- humor- onze does
Free Web Hosting