huisdieren
Hey mannn,, ik ben Hoby la Does. Ik ben een echte Nederlandse Schapendoes. Ik heb 2 zusjes en 3 broertjes. Soms logeren wij bij elkaar als onze baasjes weer eens op vakantie gaan. Dat vinden wij hartstikke leuk. ik moet vaak geborsteld worden. In het begin vind ik dat lekker, maar na een half uur heb ik er wel weer genoeg van, dat getrek aan mijn poten. En vooral als ik klitten heb, doet het pijn. Spelen is mijn grootste hobby. In de tuin met een oude lange sleepkabel. En wanneer wij uit zijn geweest drogen mijn baasjes altijd mijn pootjes af en dan ga ik ook altijd nog even met mijn baasjes met de handdoek spelen. Uitgaan vind ik leuk. Lekker door de plassen lopen en daarna door het zand rollebollen! Lekker!!!!! Ik kan goed met mijn huisgenootjes opschieten, maar soms vind ik het ook wel leuk om er achter aan te rennen. Ik geef nu de pen even door aan de poesjes. doei.... een dikke poot van Hoby.
Hoi mijn naam is Nicky. Ik woon samen met mijn zusje Pucky bij mijn baasjes. Ik ben echt een knuffelpoesje, lekker op schoot zitten. Ik vindt het ook lekker om boven op bed te liggen. Hoby vond ik in het begin eerst heel eng maar nu lig ik zelfs met hem in de mand. Ik houd er van om vogeltjes en muisjes te vangen. Ik geef de pen door aan mijn zusje! doei groetjes Nicky.
"sorry de foto van mij is even niet beschikbaar"
Hoi ik ben het zusje van Nicky. Ik ben niet echt zo'n knuffelpoesje. Soms vindt ik het wel lekker. Slapen is een van mijn grootste hobbies, bij de computer of op de bank. Maar bij de computer wordt ik altijd weggestuurd want dan lig ik altijd gedeeltelijk op het toetsenbord en dan raakt de computer een beetje van slag. In het zonnetje liggen vind ik heerlijk. En net als mijn zusje vind ik vogeltjes vangen ook leuk.  groetjes Pucky...
"sorry, ook mijn foto  is
even niet beschikbaar"
Dit is Boy. Hij is 27 december 1995 overleden. Het was een New-Foundlander van 2 jaar oud. Jammer dat hij er nu niet meer is...
Ook Ollie is nu ruim twee jaar weg bij ons, het was een leuk maar bang konijn...
En ja, 4/1/00 is Bollie doodgegaan, zij is 10/11 jaar oud geworden, dat is verschrikkelijk oud voor een konijn, ze kunnen meestal 4/5 jaar oud worden. Het was een leuk konijn waar je leuk mee kon spelen, zij tilde een bal op en gooide hem weg, een erg leuk gezicht, helaas is zij er niet meer, maar ik zal haar toch vreselijk missen!
doei Bollie...
kennismaking- huisdieren- funnyletter- moppen- mijn hobby's- gastenboek-
-
ICQ uitleg- fimoklei- hobbylinks- kindersite- alle pagina's- humor- onze does
Free Web Hosting