mijn_hobby
           Mijn Hobby's

Tja, ik vind het altijd moeilijk om iets over mijn hobby's te vertellen. Maar ik zal het proberen. Mijn hobby's zijn tekenen, schilderen, fimokleien en knutselen. Als ik maar ergens mee bezig ben! Ik ben momenteel nu veel bezig met fimokleien. Dat vindt ik ontzettend leuk. In de vakantie ben ik meestal bezig met tekenen en schilderen, want fimoklei kun je niet meenemen op vakantie, want anders moet je ook weer een oven mee nemen, want fimoklei moet gebakken worden.
Hier onder vertel ik wat over mijn hobby's.


Tekenen:
Tekenen doe ik altijd veel als ik op vakantie ben. Het meeste teken ik dieren uit  natuurbladen. Nu teken ik wat minder, maar er komt wel weer een tijd dat ik hiervoor weer tijd heb. Klik hier om een paar tekeningen zien.

Schilderen:
Eigenlijk vindt ik dit hetzelfde als tekenen, want de tekeningen die ik teken schilder ik vaak in met aquarelverf. Dus de tekeningen die je net hebt gezien, zijn ingekleurd met aquarelverf.


knutselen:
Ook houd ik ontzettend veel van knutselen. Maar ik doe het niet echt vaak meer. Kijk eens op de knutselpagina, om leuke dingen te knutselen!Veel knutselplezier!


Fimokleien:
fimokleien is nu mijn grootste hobby. Er zijn verschrikkelijk veel kleuren, als je iets gemaakt hebt doe je het ontwerp een half uurtje in de oven, afkoelen en klaar is het! De foto's zijn nu klaar van de fimokleidingen die ik gemaakt heb, wil je een kijkje nemen? Klik dan
hier
kennismaking- huisdieren- funnyletter- moppen- mijn hobby's- gastenboek-
-
ICQ uitlegfimoklei- hobbylinks- kindersite- alle pagina's- humor- onze does
Free Web Hosting