I_SEEK_YOU
ICQ-PAGINA
ICQ is een bekend chat programma. Het betekent I SEEK YOU!!!
Je kunt er mee emailtjes versturen, voiceberichtjes, chatten met geluiden, en gewoon chatten! Het is echt leuk om te doen!!!

Heb jij geen ICQ maar wil jij het graag en weet jij niet hoe het moet? Dan ben je op het juiste adres!!!!

Op deze site staat de uitleg hoe je ICQ moet installeren, en hoe je verder met ICQ moet omgaan!!!!

Veel succes!!!

We gaan beginnen met het downloaden van ICQ.

Ga naar de ICQ website,
http://www.icq.com/
Als de pagina gereed is dan klik je links boven aan de bladzijde op het ovaal rondje, met een bloemetje erin en met GET ICQ FOR FREE, en erom staat Click to download.
Je wordt gelinkt naar een andere pagina.
Als deze pagina helemaal gereed is ga je ongeveer naar het midden van deze site. Daar staat een hele rij waar ICQ voor bestemd is. Als je windows 95/98 hebt, klik je op de zin ICQ FOR WINDOWS 95/98/2000/NT4. Heb je een andere versie klik dan op een van de onderstaande regels. Dan kom je weer op een andere pagina terecht en dan klik je weer op download ICQ 2000b of c ........ Dit staat allemaal in een geel balkje. En als je vervolgens daar weer op klikt kom je weer op een andere pagina terecht en dan klik je op download now! Enzo komt het venstertje in beeld waar je ICQ mee download!

Als het goed is staat er in jouw schijf nu ICQ2000b, een computer met een bloem erachter. Klik op het icoon. Je bent nu bezig om ICQ te installeren op je schijf. Ik heb als voorbeeld ICQ 1999, dus het kan zijn dat ICQ2000 een beetje anders is, maar daar weet ik dus de uitleg nog niet van. Mijn excuses hiervoor.
Je krijgt nu een venster in beeld, klik op CONTINUE., vervolgens klik je op I GREE., dan op NEXT,  vervolgens klik je de juiste schijf aan waar je ICQ wilt installeren. En klik vervolgens weer op NEXT, kies nu YES of NO en klik dan weer op NEXT, dan komt er te staan hoe je ICQ wilt noemen, het beste kun je het gewoon ICQ laten, en vervolgens klik je weer op NEXT, dan moet je weer uit iets kiezen en vervolgens klik je weer op NEXT., en zo is ICQ geinstalleerd.. Nu is ICQ geinstalleerd en zo komt als het goed is de juiste schijf in beeld waar ICQ zich nu bevindt. Er staat een grote gekleurde bloem, daar moet je op klikken. Dan komt er opnieuwe een venster dan klik je weer op Ok. Klik voor FOR NEW USERS. En je klikt weer op NEXT. Nu moet je weer uit iets kiezen en vervolgens klik je weer op NEXT. Dan moet je je gegevens invullen. Klik elke keer weer op NEXT. En zo moet je een paswoord in vullen. Als je dan weer op NEXT drukt  krijg je een ICQ nummer zo ben je te vinden. Klik dan weer op NEXT en op NEXT, en klik dan vervolgens op DONE. Enzo heb je het programma ICQ.

Nu komt er een venster in beeld te staan, met een knipperend blokje met een uitroepteken, klik daar op en  dan klik je op Ok(volgens mij). En nukun je nog mensen in je adresboek zetten!
Klik op ADD USERS.  Als je iemand kent die ook ICQ heeft en de ICQnaam is bijvoorbeeld MAX dan typ je in het balje bij NICKNAME de naam MAX. Maar er kunnen zoveel Maxen heten, zodat je beter ook de naam en achternaam van die persoon invult. Weet je de bijnaam niet? Dan typ je alleen de voor- en achternaam in van die persoon of het ICQ nummer. Alsj je de persoon hebt gevonden klik je onder in het scherm op het naam, er staat een rood of groen bloemetje voor, rood is  offline groen is online. Klik vervolgens op Ok. Nu staat die persoon in je adresboek.En zo kun je dat bij alle personen doen die je kent.
Je kunt berichtjes versturen door twee keer op de naam te klikken, je kunt de achtergrond veranderen met de balk er boven, lettertyp veranderen of muziek erbij aan doen. Als je het berichtje hebt geschreven klik je op Send, enzo wordt het berichtje verzonden. Je kunt ook kaartjes versturen klik dan op GREETING CARD. En de rest gaat vanzelf. meer vertel ik niet, want het is ook wel leuk om zelf alles te ontdekken!!! 

Krijg je een geel flinkerend vierkantje met een uitroepteken erin, dan betekend dat iemand jou in zijn lijst wilt hebben, want dan heb je waarschijnlijk gezegd dat je als iemand je in de wilt, dat je het eerst zelf weet. Je moet vervolgens op dat blokje klikken en klik dan weer op Authorize! Zo sta jij dan in iemands adressenboekje. Later krijg je nog een berichtje terug dat hij je in het adressenboek heeft. Staat er iemand bij jouw in het adressenboek onder het rijtje van Awaiting Authorize? Dan moet je even weer het lijstje tervoorschijn halen, door op de naam te klikken, en dan vervolgens op Re-request Authorization klikken,  typ een berichtje naar diegene en zeg dat je hem graag in jouw lijst wilt hebben. En klik vervolgens weer op REQUEST. En zo krijg je van iemand dat vierkantje weer.
Ik heb er niet alles ingezet, want wat ik net al zei, is het zelf ook hartstikke leuk om iets zelf te ontdekken! Heb je vragen of opmerkingen stuur een email door op de brievenbus te klikken!
kennismaking- huisdieren- funnyletter- moppen- mijn hobby's- gastenboek-
-
ICQ uitlegfimoklei- hobbylinks- kindersite- alle pagina's- humor- onze does
Free Web Hosting