uitleg_schoen
UITLEG SCHOEN
Wat heb je hiervoor nodig:
*fimoklei in diversen kleuren
*lijm
*blaadjes van struiken of bomen
*knoflookpers


Deze schoen heb ik gemaakt van aluminium folie.
Dit idee heb ik ook uit een boekje alleen ik heb er zelf ideeen bij bedacht.

We gaan eerst de schoen bekleden, ik heb er licht roze en licht paarse voor gebruikt. Aan de voorkant heb ik 'hout' geplakt. Het dakje is ook van 'hout' gemaakt, wel van fimoklei hoor!!!! De houten plankjes heb ik gemaakt van donker bruin en achter op de latjes heb ik sate prikkers geplakt, dan blijft het wat stabieler. Als je de schoen bedekt hebt, bedek het dan ook nog met blaadjes, voor echt leuke structuur kun je echte blaadjes gebruiken. Je drukt dan een blaadje op het fimoklei en het structuur komt erin. Maak op de bladeren nog leuke rozen en bloemetjes, en dat moet je ook doen boven aan de schoen.
Maak bij de grens van paarse naar roze naadjes. Doe dat ook aan de achterkant.

De beren

Het lijfje is net als bijna andere dieren, gewoon een peer, met een navel erin.
Het kopje is een balletje waar je weer een half balletje opplakt, dit is de snuit. Maak in de snuit een mondje en doe daar een tongetje in. Druk op de snuit een neusje. Maak gaatjes voor de ogen, en leg daar een zwart balletje in. Maak de oren en zet ze op het koppie. Voor de armen gebruik je een rolletje, dat je schuin afsnijdt en op het lijfje plakt. Bij het beertje die boven in de schoen zit, hoef je geen pootjes te maken, want dat zie je toch niet. Bij het andere beertje moet dat wel. Maak er nog leuke voetzooltjes onder, en de beer is klaar!!!!
Maak over het liggende beertje nog een dekentje.

Voor de grond waar de schoen opstaat maak je een groene lap. Zet daar de schoen op. Om de schoen zet je allemaal gras neer gemaakt met een knoflookpers. En plak er wat bladeren tegen aan. Maak op de grond ook nog wat bloemetjes.

Volgens mij heb ik alles wel zo'n beetje verteld. Wil je meer weten stuur een email!!!!

kennismaking- huisdieren- funnyletter- moppen- mijn hobby's- gastenboek
- ICQ uitlegfimoklei- hobbylinks- kindersite- alle pagina's- humor- onze does
Free Web Hosting