Untitled Cresendo - Russeja rakkaudella

Toiminta

Cresendossa on tällä hetkellä kahdenlaista toimintaa. Kilpailuja ja kasvatusta.

Kilpailuja pyrimme järjestämään mahdollisimman usein. Luokat ovat useinmiten tarkoitettu vain poneille, mutta välilä pääsevät hevosetkin näyttämään taitojaan Cresendon kentällä. Myös ulkopuoliset henkilöt voivat järjestää kilpailujaan Cresendossa. Jos tahtoisit laitata kenttäämme, ota yhteyttä tallin omistajaan sähköpostilla.
KisakalenteriCresendossa pyritään kasvattamaan hyviä, monipuolisia Gotlannin russeja eri sukulinjoista. Monet orimme ovat myös ulkopuolisten tammojen käytössä. Tammoistammekin saa kysellä tilausvarsoja. Monet kasvatit päätyvät myyntiin, joten tarkistathan astutuskalenterista, millaisia ponivarsoja olisi tällä kertaa odottamassa pääsyä hyvään, huolehtivaan kotiin. Kasvattajanimenä meillä käytetään alkuliitteitä Cresendon *** ja Cresendo's ***, mutta myös lyhyttä loppuliitettä ollaan suunniteltu, mutta se ei ole vielä käytössä.
Astutuskalenteri
Kasvattilista

Kesän 2008 uutuutena järjestämme tallin ulkopuolisillekkin mahdollisuuden kesälaitumeen! Sekä ori- että tammalaitumelle otetaan 20 hevosta/ponia, aikavälillä 30.5-1.9. Hinta 50ve
Kesälaidun


Äänestä Cresendoa tallilistalla ylöspäin!


Kilpailut
Kasvattilista
Astutuskalenteri

Free Web Hosting