Cresendo - Russeja rakkaudella

Tervetuloa virtuaalitalli Cresendoon

Kävelet puiden reunustamaa hiekkatietä. Tien reunassa näet kyltin jossa lukee "Cresendo". Vasta sitten huomaat kääntyneesi yhden tienhaaran liian aikaisin. Jatkat kuitenkin matkaa. Puiden sijaan tinreunassa alkaa kaunis valkoinen lankkuaita, jonka sisäpuolella sinua katselee muutama tamma varsoineen. Tien toisellakin puolella näet ponin. Upean ruunikon orin. Päättelet poneista, että ne ovat gotlanninrusseja. Poneja katsellessasi et edes ole huomannut käveleväsi pienehkön tallirakennuksen eteen. raotat varovaisesti ovea, ja astut sisään. Edessäsi näet kauniin karsinarivistön. Ensimmäiset karsinat ovat tyhjiä. Ovissa roikkuu vain riimunnaru ja kyltti, jossa on ponin tiedot. Kolmannessa karsinassa oikealla sinua katselee ori. Viimeisestä karsinasta saapuu tyttö taluttaen kaunista tammaa. Sanot tytölle " Hei. ole ***, Mikä paikka tämä on?" Suviksi esittäytynyt tyttö vastaa hymyillen; "vasta perustamani russ siittola Cresendo, ja tämä poni tässä on Taikahuilu NBB." Katselet vähän aikaa ympärillesi, ja sen jälkeen lähdet kävelemään takaisin kohti määränpäätäsi, luvaten mielessäsi, että joskus palaat takaisin katsomaan poneja.

Etelä-Ruotsissa sijaitseva Cresendo perustettiin kesäkuussa 2006, ja panostaa laadukkaitten Gotlanninrussien kasvatukseen. Pienessä tallissa tulee asustamaan n. 5 oria ja 20 tammaa sekä muutama muun rotuinen otus. Syyskuussa 2006 valmistui myös pieni pihatto, jossa on paikat enintään neljälle ponille. Vuoden 2008 lopulla täytyi kuitenkin todeta, ett meill oli taas karsinapula, joten tallin viereen rakennettiin pikkutalli, joka sisätää paikat kuudelle ponille. Monet jälkeläisistä myydään.
Tervetuloa viihtymään ja ostamaan laadukkaita kasvatteja! Nyt myös otamme poneillemme enintään yhden hoitajan per. poni. Hoitajatoiminnasta saat lisää tietoa hoitajat sivulta (muuta->hoitajat). Tallin on saapunut myös hurmaava Suomenpystykorvauros vahtimaan pihapiirejä. Sakkeen voit tutustua tästä.

Päivitykset:
En ei hevosten sivuja tnne pivitet, vaan saatte nhd ne sitten siell uudella domainilla pivittetyin aikanaan. :D
Kesn/syksyn aikana talli tulee muuttamaan omalle domainille.

Hauskoja tutustumishetkiä toivottaa Suvi

Cresendo suosittelee

Roscoe
SGR Ponies
Sj�strand Herrg�rd
Granit
Karpalo
Garla's
Acantha Farm
Chennye
Go Ponies
Suloneva
Päivitetty viimeksi 03.06.2009

Harhavaaran ratsastajat
Equus Sport
Welho

Keskuu
ma ti ke to pe la su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Free Web Hosting