In Memoriam

In Loving Memoriam


Kukaan ei elä ikuisesti - ei meillä virtuaalimaailmassakaan.

Tuuli tuli viestiä kantaen,
aikasi tullut on.
Vehreät kauniit pellot,
kirkkaat solisevat purot,
rehevät suhisevat puut -
ne kutsuvat -
lähdet luotamme pois
mut´ sut muistamme ain
olet rakkaimpain
aina sydämmissäin.


Luotamme lähteneet:


A.N. Luna, shetlanninponitamma, kuoli 22-vuotiaana 11.9.2005. Rakas poni ehdittiin mm. palkita YLA3-palkinnolla ennen kohtalokasta ähkyä. Oma sivu.
 

Marilys Kristy, maine coon kissatyttö, ensimmäisiä kissojani ja todella tärkeä mirri. Lopetettiin 1.9.05 veritulpan takia takaraajojen halvaannuttua. Oma sivu.
 

Beautiful Vili, pitkäikäinen, pitkäaikainen Pilvilaakson asukki, rakastettu ja tärkeä kanipoika menehtyi 24.6.05 vanhuuden vaivoihin. Oma sivu.
 

Ramona, kaikkien pitämä, hiljattain varsonut aasitamma. Menehtyi 18.5.05. Enemmän omalla sivulla.
 

Cloud´s Carole, gerbiilityttö. Menehtyi 11.4.05 vanhuuden vaivoihin kolmivuotiaana. Oma sivu.
 

Jesse, punakettu, kastroitu uros. Menehtyi 13.2.05. Enemmän omalla sivulla.
 

Lovely Dream, cockerspanieli, narttu. Menehtyi 1/05.
Tämä herttainen koira syntyi 23.4.02 kotikennelissään. Siellä Lodde varttui muutaman vuoden ikäiseksi, ja synnytti myös yhden pentueen. Kennelin lopettaessa Lodde tuli vähäksi aikaa meille Pilvilaaksoon asumaan, yhden pentunsa ja toisen nartun kanssa, kun yritimme etsiä niille kotia. 9/02 sellainen tuntui löytyneen Lodelle, ja narttu muutti Stall Klafterbrunniin (sen aikaiset sivut). Lodde vietteli leppoisaa tallikoiran elämää, kunnes noin vuoden kuluttua Noora ei enää voinut millään pitää koiraa, ja se palasi meille.
27.9.03 kennel Tähtitaivas kiinnostui ostamaan cockerin, ja niin narttu lähti taas uuteen kotiin. (Sen aikaiset sivut.) Kutsumanimi vaihtui Demiksi ja innokas kasvatuskennel suunnitteli joitain näyttelykäyntejäkin. (Minulla ei ole tarkempaa tietoa, miten niissä kävi.) Tämäkin kennel lopetti aikanaan ja koira palasi vielä viimeisen kerran Pilvilaaksoon.
Lodde / Demi vietti meillä reilun puolen ajan leppoisia eläkepäiviä, nauttien muiden koirien seurasta, rauhallisista kävelylenkeistä ja hyvästä hoidosta. Lovely Dream oli todella sopeutuvainen, kiltti ja seurallinen koira, joka ei vaan löytänyt sitä oikeaa omistajaa tarjoamaan koko elämän kestävää sidettä kotiin.
Tätä koiraa vielä muistellaan kaipaudella.

I: Dream Boy, E: Miss Lovely, sivuista ei tietoa.
 

L. G. Amor Boy
, YLA2, rakas shetlanninponiori menehtyi 1.12.04. Omat sivut.
 

Hope Against
menehtyi 10.10.04 syöpään, 12 vuoden iässä. Della oli sebrioidi ja sairastunut monta flunssaa, jolloin vastustuskyky oli heikentynyt. Oma sivu.
 

Laakson Dart nukkui pois, parempaan paikkaan 9.5.2004 saavutettuaan melkein 20 vuoden kunniakkaan iän. Monen omistajan kautta Darri päätyi minulle Pilvilaaksoon moneksi ihanaksi vuodeksi, ja tänne rakkaaksi ehtineen tammamme elämä myös päättyi.
Menehtyminen oli traagista: ensin keväthuumassa karattuaan ahmimaan voimakasta ruohoa, Dart sai ähkyn, jonka eläinlääkäri sai jo melkein hoidettua. Vanhan tamman sydän kuitenkin petti sen elämänhaluisten ponnistujen takia. :'(

Muistamme paljon antaneen tamman ikuisesti.
♥sydämmin, Katja, Pilvilaakson muu väki ja kaikki heppakaverit (erityisesti rakastamasi nfvarsa Eewi), hienot varsasi (erit. kultasi Dora) ja myös entiset omistajasi sekä kasvattajasi. Omat sivut.
 

new forest tamma Dream Daisy
2.4.2002 - 3.9.2003
Ensimmäinen kasvattimme, kantatammamme esikoinen. 
Daisy kuoli vaikeassa synnytyksessä, kotitallillaan Pilvilaaksossa. Emänsä muiston mukaan nimetty tammavarsa selvisi hengissä, mutta nääntynyt Daisy veti viimeisen henkäyksensä pian tuon jälkeen. Omat sivut.
 

Free Web Hosting