Hepopuiston talli

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittely

Ponit

Yksityiset

Kasvatus

Seura

Copyright

Viekku

Ulkoasu © tuhina, maria
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Puisto's Tao Tao

tiedot

nimi:Puisto's Tao Tao
lempinimi: Tao
synt. 12.12.05 [täyttää 6v. 16.1.06 (lue ikääntyminen)]
sukup. ori
rotu: welsh cob [sek. D]
säkä: 146 cm
väri & merkit: musta

omistaja: Hepopuiston talli
VRL:n rekisteri: VH-33062
rekisteri: VWY-313

koulutustaso: ko. heB, re. 100 cm, me. 90 cm
koulutettiin: koulutuskeskus Tumpelassa
painotus: koulu ja esteet

luonne

Tao rakastaa huomiota, jota se tallin uusimpana tulokkaana paljon saakin. Rapsuttelua ja makupaloja Taolle jaellaan kulkiessa ohi, sillä pikkuinen keksii aina uusia temppuja muiden viihdyttämiseksi ja huomion saamiseksi. Tao on luonteeltaan hieman nallemainen, mistä tuli innoitus nimeenkin. Hellyyttä ori osoittaa paljon, niille harvoille ja valituille, jotka se katsoo huomionsa arvoisiksi.
Harjattaessa Tao on välillä hieman rauhaton ja se liikehtii levottamasti, mutta pienen rauhoittelun jälkeen poika kyllä asettuu ruotuun. Satulan ja suitset Taolle saa laitettua päälle vaihtelevalla menestyksellä aivan riippuen päivästä. Joinakin päivin Taon on pakko yrittää hieman pullistella, mutta yleensä satulan saa laitettua nätisti.
Esteillä Tao on loistaa. Se toimii loistavasti yhteistyössä ratsastajan kanssa ja tekee aina parhaansa. Aina se ei kuitenkaan riitä, mutta Tao ei lannistu helposti. Harjoitellessa pojalla riittää puhtia yrittää uudelleen vastoinkäymisten jälkeenkin ja se harvoin kieltää. Liidelleessään kauniisti esteiden ylitse sekä ratsastaja, että Tao nauttivat.
Kouluakin Tao menee nätisti ja sen miellytyshalu ratsastajaa kohtaan kannustaa orin hyviin suorituksiin. Tao onkin muistettava aina välillä kehua, että ratsastus olisi kummallekin mielekästä. Maastossa poika on yleensä aina iloinen ja nauttii täysillä luonnon rauhasta. Taolla ei ole välttämätöntä tarvetta olla porukan kärjessä, mutta hännillekään poikaa ei kannata jättää, sillä silloin sillä on tapana hermostua. Taon kanssa voi maastoon lähteä yksinkin, sillä pojalla ei ole tapana turhia hötkyillä, välillä se saattaa kyllä hieman säikähtää jotain, mutta ratsatajan pysyessä rauhallisena Taokin rauhoittuu pian.
Traileriin Tao on pomppimassa ensimmäisenä. Tiedossahan on kilpailuihin lähtö! Kilpailupaikalla Tao on edustava, vaikkakin hieman etäinen muita kuin tuttuja kohtaan ja ori kannattaakin pitää vähän erillään pahimmasta kuhinasta. Kilpailutilanteessa Tao on rauhallinen ja näyttävä, sillä se nauttii huomiosta. Tao keskittyy kuitenkin enemmän suoritukseensa kuin yleisöön, mutta saa yleensä kuitenkin katseet kääntymään.

sukutaulu

i. H.P. Moonlight Bright Star
WD, YLA 3
ii. Moon Shadow
WD
iii. Night Without Moon
WD
iie. Night Light
WD
ie. Baghera
WD
iei. Little Lion
WD
iee. Pink Panther
WD
e. Ch Adja's Deryn
WD
ei. VIR MVA Ch Newell Llwyr
WD
eii. Yspadaden Pencawrr
WD
eie. Newell Druantia
WD
ee. Adja's Erdudvyl
WD
eei. WS Edwyn
WD
eee. Rhoscfflach Elen Awel
WD

kuvagalleria

jälkeläiset

ei vielä siitoskäytössä

kisakalenteriin

Tässä parhaat tulokset. Klikkaamalla kisakalenteri otsikkoa saat näkyviin kaikki kisat.

NJ:n alaiset näyttelyt 1 x irtoSERT

KERJ:n kenttäkisat (aloittelijaluokka) FSRassa 28.8.07, tulos: 5/21

Free Web Hosting