Hepopuiston talli

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittely

Ponit

Yksityiset

Kasvatus

Seura

Copyright

Viekku

Ulkoasu © tuhina, maria
 

 

 

 

 

 

 

 
 

V.L. Jago Travolta

tiedot

nimi: V.L. Jago Travolta
lempinimi: Jaakko
synt. 3.9.2003 [täyttänyt 6 v. 8.10.03 (lue ikääntyminen)]
sukup. ori
rotu: welsh cob [sek. D]
säkä: 141 cm
väri & merkit: musta, läsi, sukat joka jalassa

omistaja: Hepopuiston talli
rekisteri: VWY-118
VRL:n rekisteri: VH-1646

koulutustaso: re: 110 cm ko: VA B
painotus: koulu

luonne

Jago on nyt vasta alkanut tottua tallin tavoille. Nyt se odottelee aamulla kiltisti omassa karsinassaan ruokaa, eikä koluuta ruoka-astiaa siihen aikaan yöstä, milloin sille sattuu sopimaan. Ja varsinkin, kun Jagon energia on saatu suunnattua johonkin hyödylliseen, nimittäin harjoittelemiseen ja kilpakentille. Suitistus ja satulointi käyvät helposti, sekä muutkin hoitotoimenpiteet. Välillä Jago yrtittää terrorisoida kavioiden putsausta kieltäytymällä nostamasta jalkoja, mutta jollei kavioiden putsaaja luovuta Jago kyllä nostelee jalkojaan kiltisti.
Koulua Jago menee oikein mielellään ja sitä harjoitellaankin lähes päivittäin. Keskittyessään Jago toimii loistavasti yhteistyössä ratsastajan kanssa ja on vastaanottavainen avuille. Eteenpäin Jago pyrkii välillä vähän liiankin innoissaan ja silloin on orin intoa vähän jarruteltava. Orimaisesti tammoille keimaillaan mahdollisimman paljon ja silloin saattavat muut puuhat unohtua. Tämä voi olla pieni kompastuskivi, jos Jagon keskittyminen herpaantuu kesken kisan. Ori on kuitenkin vielä nuori ja kokemuksien ja iän myötä saadaan myös hyviä tuloksia kilpakentiltä.
Esteitä Jago hyppää ihan mielellään ja silloinkin vauhtia löytyy, välillä hieman laiskojen ja huolimattomien hyppyjen takia Jago kisaakin pääosin koulua. Maastossa Jagolla on mukava ratsastaa, mutta ori tarvitsee mukaansa yleensä toisen hevosen pysyäkseen rauhallisena, sillä välillä pojalla on tapana keksiä omaa huvia hyppimällä epätahdissa eteenpäin ja muutenkin hulluttelemalla. Muita hevosia kohtaan Jago on ystävällinen, joskaan ei niin kamalan kiinnostunut niiden puuhista. Jagolta löytyy tallista omat ystävänsä, joiden kanssa sillä on tapana "jutella".
Traileriin Jago ei mene kovin mielellään vaan mieluummin tutun kaverin kanssa. Kisapaikallakin Jago saattaa hieman hermostua hälinän ja yleisön takia, mutta yleensä viimeistään lämmitellessä Jagosta tulee taas se ihana itsevarma ja lämmin sydämminen poni, joka se harjoitellassa on.

sukutaulu

i. Ceridwyn Ysgawyn
WD
ii. VIR MVA Ch B.B. Angelwing
WD, KTK-I
iii. Rockie´s Magical Houdini
WD
iie. AT Esmeralda
WD
ie. April Hill's Dunelle
WD
iei. H.T. Dunharg
WD, KTK-II
iee. Wescannelle
WD
e. Connlaswell
WD
ei. Dreaw Rock
WD
eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Certain Shade of Grant
WD
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Jagon isä Ceridwyn Ysgawyn on Ceridwyn kasvatteja, ori saavutti mm. YLA-2 palkinnon ja KRJ:n ranking pisteitä 18. B.B. Angelwing, joka elässään haali itselleen KTK-I palkinnon, VIR MVA Ch arvonimen, sekä YLA-3. H.T. Dunharg on yksi Rosegarden's Black Moonin varsoista. Tällä hetkellä päiviänsä ulkomailla viettävä ori on kantakirjattu KTK-II palkinnolla, saanut YLA-2 palkinnon ja on saanut useita sijoituksia este- ja koulukilpailuissa. Jo edesmennyt welsh cob tamma Wescannelle on saavuttanut KTK-II palkinnon.

kuvagalleria


klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi

jälkeläiset

t. H.P. Pretty Fly, e. Whiten Rhiain

kisakalenteriin

Tässä parhaat tulokset. Klikkaamalla kisakalenteri otsikkoa saat näkyviin kaikki kisat.

KRJ:n koulukisat (Va B) PT Tikkussä 4.3.06, tulos: 3/40
KRJ:n koulukisat (Va B) FRSassa 27.11.05, tulos: 5/49

VVJ:n valjakkoajokisat (noviisien ponivaljakko) Edenelle Poniesissa 15.12.05, tulos: 4/18

KERJ kenttäkisat (he B/ re 80 cm/me 70 cm) KERJssä 24.5.05, tulos: 9/61

Free Web Hosting