Hepopuiston talli

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittely

Ponit

Yksityiset

Kasvatus

Seura

Copyright

Viekku

Ulkoasu © tuhina, maria
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Puisto's In Love Again

tiedot

nimi: Puisto's In Love Again
lempinimi: Indi
synt. 10.3.2005 [täytti 6 v. 21.4.05 (lue ikääntyminen)]
sukup. tamma
rotu: welsh cob [sek. D, D+D]
säkä: 141 cm
väri & merkit: rautias

omistaja: Hepopuiston talli
kasvattaja: Hepopuiston talli
rekisteri: VWY-295
VRL:n rekisteri: VH-1638

koulutustaso: re: 100 cm ko:VA A
painotus: koulu

luonne

Indi on ainakin perinyt vanhemmiltaan kiltin luonteen. Tallissa yleensä se ei erikoisemmin asioista hätkähdä ja antaa tehdä kaiken rauhassa, mitäs sitä turhia hötkyilemään kun voi syödä heinää. Harjauksesta Indi pitää, mutta jostain syystä takajalkojen harjaus ei olekaan yhtään kivaa. Harjaajan pitää vain ottaa rauhallisesti niin Indi tajuaa, ettei hätää ole ja saadaan sitten ne takajalat harjattua luimistelusta välittämättä. Melkeinpä ainut asia mistä Indi ei pidä on vesi. Se ei yleensä esimerkiksi halua hypätä vesiestettä ainakaan jollei ratsastaja ole todella päättäväinen. Vesiboxikin on sille kauhun paikka, ja jos muita hevosia uitetaan saa Indi ja Indin ratsastaja odotella rannalla. Olemmekin vähän ihmetelleet miksi Indi pelkää vettä... Luultavasti kyse on vain siitä, että veteen joutumisen jälkeen Indi tietää näyttävänsä pieneltä ja surkealta ja sellaisenahan ei meidän pikku diivamme voi näyttäytyä. Kuljetuskin sujuu yleensä mukavasti, jollei tyttö saa jotakin kummallista päähänsä, kuten että traileri on kamala mörkö, joka haluaa syödä pienen poniparan. Tätä kuitenkin tapahtuu harvemmin ja ainoastaan silloin kun muita hevosia ei ole paikalla... Indi taitaa näytellä kaikille hieman kovista, mutta kyllä sieltä alta löytyy suloinen ja ihana poni.
Radalla taas Indi laittaa parhaansa peliin. Varsinkin esteillä meinataan mennä niin lujaa, että on välillä jarruteltava, jotteivat kaikki esteet olisi kumollaan ja joku niitä korjaamassa. Jos Indin selässä on tuttu ratsastaja voidaan esteillä saada hyviäkin tuloksia, ainut kompastuskivi ovat kuitenkin vesiesteet. Kouluakin Indi ihan mielellään menee kunhan sen saa ensin yhteistyöhön ja keskittymään itse asiaan eikä esimerkiksi ratsastajan tai muiden ponien kiusaamiseen. Tuomareita ja yleisöä Indi yleensä viihdyttää pilke silmäkulmassa.
Nyt ollaankin Indin kanssa alettu panostaa kouluun toden teolla ja ihan kivoja tuloksiakin on saatu. Indi menee kaikkia askellajeja kauniisti ja kevyesti, sekä haluaa näyttää tuomareille parastaan. Välillä kuitenkin saatetaan saada "hötkyily kohtauksia" kun yhtäkkiä tuleekin jotain muuta kiinnostavaa mieleen...

sukutaulu

i. Megastar
WD
ii. Superstar
WD
iii. Gigant II
WD
iie. Super Girl
WD
ie. Dark Sky
WD
iei. Black Air
WD
iee. Windy
WD
e. Candida
WD
ei. Candidat eii. Toreador
WD
eie. Candy Sweet
WD
ee. Clever Client
WD
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Indin isä Megastar on estepainotteinen puhdas welsh cob poni. Megastar on saanut useampia sijoituksia kilpailuista ja Indin lisäksi orilla on yksi jälkeläinen. Superstar ja Dark Sky kilpailivat lähinnä koulukisoissa. Indin emä Candida on koulupainotteinen poni, vaikka onkin saavuttanut sijoituksia myös esteradoilla. Candidan suku on vahvasti koulupainotteinen ja jotain näistä kyvyistä on varmasti siirtynyt jälkeläisillekin. Candidan toinen varsa on Indin sisar ja kummatkin Candidan jälkeläisistä asuvat Hepopuistossa.

jälkeläiset

t. H.P. Irresistible, i. Bledri AR

kisakalenteriin

Tässä parhaat tulokset. Klikkaamalla kisakalenteri otsikkoa saat näkyviin kaikki kisat.

KRJ:n koulukisat (va A) Orenitassassa 30.9.07, tulos: 2/50
KRJ:n koulukisat (va A) Conquérantissa 24.9.07, tulos: 6/36
KRJ:n koulukisat (Va A) Trolldruvassä 1.3.06, tulos: 3/35
KRJ:n koulukisat (Kür, Va A) Bellonassa 1.12.05, tulos: 1/32
KRJ:n koulukisat (Va A) FRSassa 27.11.05, tulos: 5/43
KRJ:n koulukisat (Va A) Tähtikujassa 19.11.05, tulos: 6/30
KRJ:n koulukisat (Va A) KK Omenaisessa 17.9.05, tulos: 3/30

ERJ estekisat (100-110 cm) Onnimannin ratsastuskoululla 11.5.05, tulos: 4/30

Free Web Hosting