Hepopuiston talli

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittely

Ponit

Yksityiset

Kasvatus

Seura

Copyright

Viekku

Ulkoasu © tuhina, maria
 

 

 

 

 

 

 

 
 

H.P. Irresistible


paina kuvaa!

tiedot

nimi: H.P. Irresistible
lempinimi: Irre
synt. 31.7.2006 [6 v (lue ikääntyminen)]
sukup. tamma
rotu: welsh cob [sek. D, D+D]
säkä: 148 cm
väri & merkit: tummanrautias, sukat tj

omistaja: Hepopuiston talli
ex-omistaja: Peikkis
kasvattaja: Hepopuiston talli
rekisteri: -
VRL:n rekisteri: VH-15421

koulutustaso: ko he A, re 80cm
painotus: koulu ja este

luonne

Hei, onpas hauska tavata!
Irre on leidi, prinsessa ja hienohelma isolla hoolla. Nirppanokkainen nuorineiti vähät välittää arvon alamaistensa kehotuksista tai pyynnöistä, tämä maailma pyörii tasan niin kuin arvon neitiä huvittaa. Jos ulkona ukkostaa, Irre pelkää kuollakseen ja koettaa kirjaimellisesti hypätä lähimmän ihmisen syliin. Kun taas ruoka-aika lähestyy, hän muistuttaa olemassa olostaan ja pohjattomasta vatsastaan takomalla tallin päreiksi. Jos huomiota ei heru heti, Irre mököttää koko loppupäivän ja kääntää takamuksensa koko maailmalle. Koetahan sitten saada vastentahtoista murmelia ulos kolostaan esimerkiksi ratsastusta varten.
Ratsastaessa Irrehän on oikein mukava, kunhan ei ole mitään liian kauheaa lähistöllä. Parhaimmillaan Irre esittää täydelliset sarjavaihdot, temponlisäykset ja kokoamiset peräänannossa ja pahoina päivinä sitten käynnistä raviin siirtyminen on tuskan takana. Irre on hyvin ailahtelevainen, sitä joko huvittaa tai sitten ei. Irre myös oppii kovin nopeasti, olemme kehittyneet lyhyessä ajassa aivan valtavasti. Kun joku aika sitten möhläsimme helpossa C:ssä, nyt Irre on vanha kehäkettu helpon A:n luokissa. Kun vain jaksaa vaatia ja kaivella motivaatiota ponista, Irrestä paljastuu kokonaan uusia puolia. Esteitä Irre hyppelee aika isolla innolla, jota löytyykin rutkasti enemmän kuin taitoa.
Radalla Irre on aivan täydellinen prinsessa, se nostelee jalkojaan sirosti ja kaartaa kaulaansa hienosti. Se tietää olevansa kaunis, upea ja täydellinen, esiintyminen on sen suosikki ajanviete. Kotona niin vaikeat asiat se menee kuin vettä vain, esittäen vain ja ainoastaan parastaan. Ainoa ikävä onkin verryttely, jos siinä Irre ei keskity, ei se malta kuunnella radallakaan. Tuomari ei välttämättä osaa arvostaa laukannoston sijasta tehtyä piruettia ;) Mutta kaikki tämä oikuttelu korjaantuu pikkuhiljaa, uhmaikäinen vauvahan vasta Irre on. Ahkeralla kisaamisella ja treenaamisella olemme varmasti kisakenttien kärkikastia jossain kaukaisessa tulevaisuudessa.

sukutaulu

i. Ch Bledri AR
WD
ii. YAN Llyndaf
WD
iii. True Cabarn Brann
WD
iie. Wood's Luminara X
WD
ie. Ch Music's Amphitrite
WD
iei. VIR MVA Ch Mr. Wonder
WD
iee. Proud Mary SP
WD
e. Puisto's In Love Again
WD
ei. Megastar
WD
eii. Superstar
WD
eie. Dark Sky
WD
ee. Candida
WD
eei. Candidat
WD
eee. Clever Client
WD

kuvagalleria

jälkeläiset

-

kisakalenteriin

Tässä parhaat tulokset. Klikkaamalla kisakalenteri otsikkoa saat näkyviin kaikki kisat.

ERJ:n estekisat (50 cm) KK Pakokauhussa 30.9.06, tulos: 2/81
ERJ:n estekisat (60-70 cm) Huurressa 18.10.06, tulos: 4/44
ERJ:n estekisat (50-60 cm) Atlaksessa 20.10.06, tulos: 4/30
ERJ:n estekisat (60-70 cm) Peikkiksen kopsutssa 29.10.06, tulos: 4/37

Free Web Hosting