stop_n_stare
o. Coralle's Stop N' Stare,  "Eetu"
Coralle’s Stop N’ Stare, tuttavallisemmin Eetu, on isänsä Coral’s Childiken lähes täydellinen kaksoisolento. Eetu myytiin varsana Saija Warneelle, jolta poni kuitenkin palasi takaisin kotiin maaliskuussa –02. En raaskinut laittaa Eetua takaisin myyntiin, vaan se sai jäädä Vadelmakankaaseen jo lähes eläkeikäisen isänsä paikan täyttäjäksi.
Stop N’ Stare on luonteeltaan perus ori. Se yrittää ensin päästä niskan päälle, mutta jos sille heti näyttää kuka määrää, kunnioittaa Eetu ihmistä asiaan kuuluvasti. Eetu käy kuitenkin erittäin kuumana tammojen lähellä, joten se vaatii kokeneen hoitajan.
Ratsastaessa Eetu on mitä miellyttävin tuttavuus. Se yrittää aina parhaansa ja jopa nauttii työskentelystä. Lennokkaiden ja näyttävien liikkeidensä ansiosta Eetu on ennen kaikkea kouluponi, mutta se osaa myös hypätä mainiosti. Näin ollen oriin olisi tarkoitus kisata myös kenttää.
Jos vaadit tammasi sulhaselta loisto sukua, hyvää rakennetta ja kisanäyttöjä, on Coralle’s Stop N’ Stare varteenotettava vaihtoehto :)


C: Rill Connemaras

**
KUVAGALLERIA ** KILPAILUT **

rotu: connemara
väri: ruunikko
säkä: 144 cm
syntynyt: 17.9.2001 (VHKR)
kasvattaja: Jenni Lehto / Siittola Coralle
omistaja: Jenni Lehto / Vadelmakankaan Kartano
koulutus: ko Va C, re 110 cm
I. VIR MVA Ch Coral's Childlike (KTK III)
II. Coral's Candy man
IE. Modifity
E. Spring Wind's On-Going
EI.
Ch Cloud Mountains' Slippery (KTK III)
EE.
Forget-Me-Not
Free Web Hosting