runaway_fame
t. R.M. Runaway Fame,  "Emma"
C: Holme Trakehners

**
KUVAGALLERIA ** KILPAILUT **

rotu: trakehner
väri: tummanruunikko
säkä: 169 cm
syntynyt: 25.8.2001 (VHKR)
kasvattaja: Kata Laakso
omistaja: Jenni L. / Vadelmakankaan Kartano
koulutus: ko Va B, re 150 cm
I. Runaway Star T
II.
Ch Oroag (KTK II)
IE.
Regina Orwill (KTK III)
E. Fame Facita V
EI. Delicious Flavour
EE. Fame Of Myself
R.M. Runaway Fame on hieno, huippusukuinen trakehner tammani :) Emma tuli meille varsana jo ovensa sulkeneesta siittola R.M :sta, joten olen tamman itse kouluttanut. Emmaa  ostaessani, sen ”mainostettiin” olevan yksi R.M :n parhaista kasvateista ja täytyy sanoa, että ainakin minä yhdyn tuohon lauseeseen täysin :)
Emma on erittäin kiltti hoitaa ja muutenkin käsitellä. Tosin se toisinaan esimerkiksi taluttaessa tuntuu olevan hieman ihmistä nopeampi ;) Periaatteessa Emma kuitenkin suhtautuu kaikkeen uuteen myönteisesti ja kovalla innolla.
Ratsastaessa Emma on erittäin eteenpäinpyrkivä ja voimakastahtoinen hevonen. Se haluaa esimerkiksi esteradalla itse päättää mistä hypätään ja hermostuu turhista pidätteistä. Taistelutahtoa Emmalta löytyy vaikka muille jakaa ja se onkin toinen tämän tamman valttikorteista. Toinen on varovaisuus. Emma on todella tarkka jaloistaan ja puomit kolisevat erittäin harvoin.
Emma ei kuitenkaan ole pelkkä estehevonen. Se nauttii myös sileällä työskentelystä ja sillä on hyvät liikkeet. Näin ollen olen tamman kanssa kiertänyt menestyksekkäästi myös  kouluratoja!


Free Web Hosting