im_polly.page
- In memoriam -

t. Sparkle's Polly,  "Polly"
17.11.2000 - 10.4.2002
Sain tiedon entisen ponini Pollyn kuolemasta sen uudelta omistajalta 11.4.2002. Hän ei kuitenkaan ollut koskaan edes tehnyt Pollylle sivua ja sovimmekin, että Polly saa oman muostosivunsa tänne Vadelmakankaaseen.

Polly kuoli vain 17-vuoden ikäisenä pahaan kaviokuumeeseen. Se oli kuulemma toistunut sillä useampaan otteeseen viimesten vuosien aikana, ja vifdoin oli armeliainta päästää poni pois täältä =(

Me kaikki muistamme Pollyn kilttinä, mutta nuorempana myös todella arkana ponina. Tuttujen ihmisten kanssa pikku-tamma oli mitä helyydenkipein otus. Ikinä se ei tuntunut saavan tarpeekseen rapsuttelusta tai herkkupaloista. Ratsastaessa Polly sen sijaan osoitti sähäkämmän puolensa. Vauhtia löytyi siinä missä kaksi kertaa isommaltakin hevoselta. Polly rakasti hyppäämisatä yli kaiken, vaikkei radoilla koskaan varsinaista menestystä hankkinutkaan. Vauhdikas meno kun oli Pollysta paljon esteiden puhtaasti ylittämistä tärkeämpää =)

Polly jätti maailmaan neljä hienoa varsaa, kaikki tammoja. Näistä Blue Angel's Cassidy on yltänyt jopa kantakirjaan saakka. Nuorin varsa, 1.4.2002 syntynyt April (i. AT Sun Dance) asustelee ainakin toistaiseksi tätä kirjoittaessani meillä Vadelmakankaassa..


Sparkle's Pollya lämmöllä muistaen: Jenni sekä kaikki tamman tunteneet vuosien varrelta

________________________________________________________________________________

Varsat:

t.
Blue Angel's Cassidy (s. 4/01, i. Sparkle's Vogue)
t.
CR Unihiekka (s. 8/01, i. Criban Cwm Cream)
t. CR Something About Love (s. 10/01, i. Rockie's Cast Away)
t. April (s. 4/02, i. AT Sun Dance)
________________________________________________________________________________

Free Web Hosting