- Oriasema Perho -

Tervetuloa!

Täällä on tallin 'muuta' -sivu. Täältä löydät ilmoitustaulun, tekijäinoikeudet ja muuta tähkeätä.

Ilmoitustaululle kirjoitan, jos on jotakin tapahtumaa tulossa tms. Ilmoitustaululta voit lukea myös hiukan tallin kuulumisia & päivittelyjä.
UKK on varattu niille kysymyksille, joita olen saanut mailiin/vieraskirjaan. Rohkeasti saa kysellä, sillä vielä emme ole yhtäkään kysymystä saanut.
Infoon olen kirjoitellut hiukan tietoja tallista, maastoista + muista tiloista. Lukekaahan, jos haluatte saada lisätietoja tallista.

Toivottavasti nyt löysitte sitten kaiken tarpeellisen, ja saitte vastauksia kysymyksiinne yms. Laittakaa toki rohkeasti mailia/viekkuviestiä tulemaan, niin selostan teille vaikkapa jonkin UKK -vastaukseni tarkemmin.

Siittyräänpäs tässä sitten asiasta kolmanteen, eli tekijäinoikeuksiin. Tekijäinoikeudet olen kirjannut kuvissa hevosen sivuille, samoin teksteissä. Valtaosa luonteista on muiden tekemiä, ja niistäkin merkinnät hevosten sivuilla. Jos et kuitenkaan näe copyright merkintöjä sattumoisin oikein, niin ilmoita siitä minulle vieraskirjassa (katso 'Yhteys'). Kuvista osan copyt ovat minulla, ja osan kaverillani. Kuitenkin hyvin monia kuvia olen saanut ht.netin kautta, ja silloin copyt ovat jollakin muulla. Olen kuitenkin saanut luvan kaikkiin kuviin, teksteihin, leiskaan yms. Juuh ja toki leiskasta pitää kiittää sen tekijää Katjaa. Kiitos kovin paljon, kun jaksoit vielä koodatakin tämän, ja leikkasit nuo kaksi kuvaakin tuohon otsikkoon.

- flanelli (VRL-1966, ER)

 
layn copy; Katja -06
Free Web Hosting