- Oriasema Perho -

Tervetuloa!

Tämä on oriasema Perho, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2005 loppupuoliskolla. Meiltä löytyy monia erirotuisia oreja, jotka ottavat tammoja vastaan ympäri vuoden. Pää asiassa yhdelle orille otetaan korkeintaan 5 tammaa/kk.
Linkeistä löytyy kaikki tarpeellinen tiedettäväksi. Muuta -linkistä löytyy mm. ilmoitustaulu, UKK (= Usein Kysytyt Kysymykset) ja infoa tallista. Toiminta -linkki on varattu kilpailuille, astutuksille ja muulle vastaavalle. Sivurakennuksessa sitten puolestaan asustelee tammoja, jotka minä flanelli omistan, ja joilla myös orejani käytän.
Kilpailuita tallilla pyritään pitämään kerran/2kk, ja useimmiten ne ovat eri jaosten alaisia. Jos kuitenkaan emme saa jostakin jaoksesta päivämäärää kilpailuille, niin siinä tapauksessa kilpailut ovat villejä.
Linkkilistallemme kokoan 5 tallia, joiden kanssa kirjoittelemme viekkuihin jne. Tällähetkellä linkkilistallamme on 1 talli. Jos tahdot tallisi linkkilistallemme kirjoita mailia tai laita vieraskirjaan pyyntöä.
- Reverans

- flanelli (VRL-1966, ER)

Päivityksiä
07.07.2007 -- Hieman sivuja päivitelty, tallissa pari uutta asukkia, connemara tamma, shetlanninponi ori, islanninhevos ori, shetlanninponi tamma, sekä yksi fwb-ori. Tallin elämä ollut hyvin rauhallinen tähän mennessä, tosin tallin sivurakennuksen tammat ottavat mielellään vastaan oreja, etenkin uusin connemara tammamme tahtoisi kohdata tuontisukuisia connemara- tai rp-jalostukseen hyväksyttyjä oreja.
28.05.2007 -- talliin saatu uusia asukkaita peräti 4 kappaletta. Kaikki ovat sivurakennuksen asukkaita, sillä yksikään uusi asukas ei ole ori. Tervetuloa tilastoponit Monalisa, Atrevido ja Ate á Data sekä fwb-ruuna Haylien Tomas! ERJ't saatiin järjestettyä, mutta tuloksia en ole vielä kerinnyt laitella (perhanan koulu hommat). Tulokset tulevat kuitenkin tämän viikon aikana, kun kouluhommat hellittävät.
27.04.2007 -- yksi uusi hevonen tullut, tervetuloa hannover ori Kaviopolun Espri! Anoin yhdet ERJ't tallille, toivottavasti saadaan ne järjestää. Niiden jälkeen olisi tiedossa sitten KRJ't. Varjon Kultainen Leijona on virallisesti aloittamassa viimeistä kilpailukierrostaan, joka siis jatkuu tuonne heinä-elokuulle asti. Sen jälkeen pikkuinen ponipoikamme saa jäädä toimittamaan talutusratsun sekä jalostusponin virkaa.
26.02.2007 -- hevosten sivuille päivittelin uutta ulkoasua, osalta tosin vielä puuttuu. Estekisojen päivämäärä siirtyi, jotta saataisiin enemmän osallistujia. Tein myös kutsun ERJ'n alaisille kilpailuille, kilpailut anotaan vasta kun Perho on saatu rekisteröidyksi, kutsu kuitenkin on jo valmiiksi olemassa.

 
Free Web Hosting