Pilvilaakso

Ensikertalaiselle


Kaikki tämä on siis vain netissä, se on keksittyä eli virtuaalista.

Eläinten tiedot on keksitty ja niille on laitettu tietoja vastaava kuva esittämään eläintä. Kuvien oikeilla eläimillä ei ole mitään tekemistä virtuaalieläinten kanssa.

Linkkejä sivuille, joissa on enemmän asiaa virtuaalimaailmasta:

Anna Alangon teksti virtuaalitalleista, mitä ne ovat ja miten pääsee mukaan
Tekijänoikeusinfo, Hevosmaailma.net
Tekijänoikeusfakki, J.Korpelan tekijänoikeuslakia käsittelevä sivu
Virtuaalitalliopas, VRL:n sivut, mikä on virtuaalitalli?Miten hoidetaan?
Eläimiä "hoidetaan" kirjoittamalla päiväkirjaan mitä on tehnyt eläimen kanssa - sen saa siis tietysti itse keksiä. Esim. ratsastitko hevosella, leikitkö kissan kanssa, ulkoilutitko koiraa, rapsutitko marsua? Kun ryhdyt hoitajaksi, saat pienen infon siitä, mitä kunkin eläimen hoitajan tehtäviin kuuluu.

Miten kirjoitan päiväkirjaa?
Voit valita mieleisimmän tavan. 1) Voit lähettää kirjoittamasi hoitokertomuksen sähköpostilla, minä teen päiväkirjan ja lisään tekstin sinne. 2) Voit itse tehdä tai pyytää minua tekemään freebok:iin päiväkirjan, jonne käyt itse kirjoittamassa ja lähettämässä tekstisi, kuten vieraskirjaan kirjoitetaan. Tai 3) voit tehdä itse omat sivusi, jonne käyt kirjoittamassa hoitokertomuksesi.

Hoitamisesta ei saa mitään, siitä ei hyödy mitenkään ja se on täysin vapaaehtoista, kuten virtuaalimaailmaan kuuluu. Kaikki tekevät tätä silkasta tekemisen ilosta. :)
Free Web Hosting