Pilvilaakso

Eläimet


Tältä sivulta pääset kaikkien eläinryhmien omille sivuille.
Painotamme kaikkien hyvinvointiin laajalla tilalla ja asiantuntemuksella, yksikään ei jää heitteille. Kasvatamme melko pienimuotoisesti connemaraponeja, new forestin poneja ja eestinhevosia, joten hevosiakin tulee löytymään aina ainakin näiden rotujen edustajista. Muuten pentueita, varsoja, poikasia ja pesueita syntyy satunnaisesti, silloin kun siltä tuntuu. Ikääntyminen on erilaista erilaisten eläinten välillä, jokaisen omalla sivulla on yleensä ilmoitettu laskettu ikä.
Kaikkia eläimiä, paitsi villieläimiä, pyritään käyttämään kisoissa ja näyttelyissä ainakin kokeilemassa. Poneilla kisataan aktiivisesti ainakin koulu- ja esteratsastuksessa, koirien kanssa mennään agilityä, tokoa ja palveluskoirakokeita. Kissat ovat näyttäytyneet näyttelyissä ja agilityradalla, samoin kanit, marsut ja gerbiilit.
Koko tilan ideahan lähti eläinten huostaanotoista ja adoptoinneista, eikä sitäkään ole vielä aivan unohdettu kaiken kunnianhimoisuuden keskellä.
Kaikille eläimille otetaan hoitaja. Myös tietylle ryhmälle, kuten vaikkapa gerbiileille, voidaan ottaa yhteinen hoitaja. Tehtävät vaihtelevat suuresti eri eläinlajien väleillä, mutta yhteistä kaikille on eläimen hyvinvoinnista huolehtiminen päiväkirjaan kirjoittamalla. Lisää hoitajat -sivulta.

Hevoset (Omat sivut)

Kissat

Koirat

Pienet eläimet

Villieläimet

Free Web Hosting