Ravitalli Lensed e&m

ST Tuolta Tuulee

virallinennimi: ST Tuolta Tuulee
kutsumanimi: Tutu
syntymäaika: 2.12.2003

rotu: suomenhevonen
väri, merkit: tr, ei merkkejä
sukupuoli: tamma
säkäkorkeus: 157cm
koulutettu: ajoon
käyttössä: ravit, näyttelyt

kasvattaja: -Monni-, Ravitalli sitruunapiirakka
omistaja: Awa, Ravitalli Lensed e&m

 • L U O N N E K U V A U S

  Luumu osaa käyttäytyä oikein hienosti. Se rakastaa kaikenlaista paijausta ja puhdistusta. Kannattaa kuitenkin varautua pahimpaan, se nimittäin saattaa joskus mahan alta harjatessa olla hyvinkin akressiivinen, joten suosittelen, että jättää mahanalusen harjauksen vaikka vain lyhyeiksi vedoiksi.. Eili ei ei käytä siihen niin paljon aikaa, toki mahan altakin pitää hevonen aika harjata, riittaa kuitenkin tässätapauksessa, että sipaisee hiemän mahan alta ja käyttää ajon jäljeen kässärissä ja huuhtelee myös mahanalta. Luumu ei myöskään kamalasti pidä ajovaljaiden laitosta ja niissä se saattaa käydä hieman hermoille, sillä se jaksaa aina valjaita laittaessa nostella jalkojaan ja esittää isompaa, kuin mitä todellisuudessa on.. vaikka isokokoinenhan se on muutenkin.

  Luumu on hieman jo kokenut vaikka sitä ei ollakkaan raveissa ollenkaan käytetty, sillä nimittäin ajetaan suunnilleen jokapäivä, paitsi tetenkin sunnuntaisin, maanantaisin ja torstaisin, jolloin sitä vain talutellaan ja jouksutellaan. Tammalle on tärkeää, että ajaja on rauhallinen eikä hsemmoinen huisthapeli, sillä luumu tulee helposti mukaan kaikenlaiseen hermoiluun. Huomatessaan ajajan olevan hermostunut alkaa sekin hermostua, eikä ajajminen olekkaan enää niin mukavaa, kuin minuutti sitten. Se rakastaa kiitoravia ja joskus se innostuukin laukkaamaan, muutta tamman saa helposti hidastamaan, vaikka voikin tuntue, että Luumu ei koskaan pysähdy.

  Luumu on oikein mukava ja huumorintajuinen nuori tamma, joka rakastaa vauhtia ja harjailua. Se pompottelee yleensä muita tammoja ihan mielensä mukaan, mutta teitenkin kohtuus kaikessa. Se tietää milloin pitää käyttäytyä ja osaa varautua kaikkeen.

 • S U K U T A U L U

 • i. Vivatulen Uusi Lupaus ii. Tarukeijun Vapaapudotus in memories iii. VIR MVA CH Vajoton Varjo
  KTK-III, YLA 1
  iie. Safina
  1.30,0ke
  ie. TT Meno-Tyttö iei. Taikatuulen Lennokas
  iee. Helinän Huiske
  e. Solina ei. Åke eii. Marssön
  eie. Jennifer
  ee. Ajatus eei. Lausahdus
  eee. Anneli

  Luumulla on sukua riittämiin. Sen isä Virvatulen Uusi Lupaus on kokenut herrasmies ja sen emä Solina on hieman vähemmän sukuinen kiltti tamma.

 • J Ä L K I K A S V U

  Maijan Meno-Vinski on astuttanut tamman 17.6.2004.

 • K I S A K A L E N T E R I

  --

 • K U V A G A L L E R I A

 • © Kuvat Starhill Stable (luvat on)
  Muu materiaali © Awa || Kaikenlainen kopiointi tekijänoikeuslain nojalla kielletty!