Ravitalli Lensed e&m
Moips taas! Todellakin, haluan pyytää anteeksi kaikilta joita tämä todella pitkä ja myöhästynyt tauko haittasi tai rasitti. Nyt te kaikki varmaan inhoatte minua, mutta toivon että ette olisi pitkävihaisia.

Haluaisin kertoa myös, että minusta alkaa vaikuttaa, että Ravitalli Lensed e&m:än taru on nyt pikkuhiljaa lopuillaan. Yleisin syy on varmaan se, että koulu vie suurimman osan ajastani, eikä minulla ole kauheasti aikaa muutenkaan pitää virtuaalitallia, ainankaan jos se on paisunut niin isoksi mitä Lensed oli. No.. nyt he ovat varmana minulle vihaisia, joilta olen saanut ostettua ne hienot hevoset. Valitettavasti en voi pitää teiltä ostettuja hevosia. Joten joko annan hevoset teille takaisin mikäli huolitte ne vielä tai muuten ne häipyvtä virtuaaliseenavaruuteen, pahoittelen tätä. Suurin osa omakasvattamistani hevosista on myyty tai kadonnut virtuaaliavaruuteen.

Erityisesti ottaisin huomioon tämän asian, mikäli sinulla on kasvatti minun tallillani tai no niin.. olet kasvattanut jonkun hevosen ja minä olen ostanut sen sinulta niin pyytäisin, että ottaisit heti yhteyttä minuun osoitteeseen: awa_91@jippii.fi mikäli haluat hevosesi takaisin.

Tässä muuten ne hevoset jotka annan kasvattajalle mikäli he haluavat kasvattinsa takaisin:

ST Tuolta Tuulee
ST Rikottu Lupaus
Sitruunapiirakan Lumimarja
Sitruunapiirakan Rusinaräppi
Go Go Lemon
Natasha Lemon
Lemon's Live4 It
Keltti Brave
Mysterious Brave

..mikäli joku hevonen puuttuu listasta, niin olisitko ystävällinen ja mainitsisit asiasta minulle! Kiitos!

Ainiin. Teen kolmen hevosen astuttavaa tallia. Sivut tosin vain ei vielä ole valmiit. Ilmoittelen osoitteen sitten, kun saan sivut valmiiksi.. Joten siihen asti heippodei!

Sydämmellä ja terveisin; Awa [ awa_91@jippii.fi ] KL-330