Hiljaisuuden ~ ulkoasuja vuodesta 2003


ETUSIVU     SÄÄNNÖT     ULKOASUT     MUUTA


Sivuja päivitetty viimeksi 27.09.2008 (Siiri K.)
kävijää 24.05.2006 alkaen.
Siiri K. (@) # Sonja P. (@) # vieraskirja

- Sivuilla uusi, syksyisempi ulkoasu
- Uusi i-frame leiska-arkistoon
- Anna ylläpitäjille palautetta tästä.
     Tervetuloa!
Hei taas pitkästä aikaa! Kesä on vaihtunut syksyyn ja koulutkin ovat taas alkaneet, mikä tietää jälleen paljolti enemmän hommaa meille raukoille IRL-elämässä, eikä tietokoneella istumiseen jää enää yhtä paljon aikaa. Kuitenkin tätä iloista asiaa - koulua - jaksamme juhlistaa uudella ulkoasulla, vaikkakin jo yli kuukausi on opinahjoissa tahkottu. Olette kuitenkin opiskeluista huolimatta ehtineet vierailemaan myös sivuillamme, siitä kielii laskurin hurja kävijämäärä; yli 35 tuhatta! Jatkakaa toki samaan malliin ja jättäkää edelleenkin arvokasta palautetta sekä toiveita palautelootiin. :) Mukavan kirpeää syksyä kaikille!

Hiljaisuuksen historia pähkinänkuoressa
Layout -sivusto, "Mesimarjan" nimellä tunnettu paikka aloitti toimintansa joskus kaukana menneisyydessä, kuulopuheiden mukaan elettiin jotakin vuosien 2002 ja 2003 välillä. Pieni tyttö, nimeltään Mesimarja, aloitti ulkoasubisneksen pyörittämisen pienellä firmalla, joka muutaman kuukauden olemassa olon jälkeen saikin huomiota ja kiinnostusta osakseen. Siihen aikaan osattiin valmisleiskoja arvostaa, mutta nyt, valmiissa maailmassa, kaikki on toisin. Voisinpa luennoida virtuaalimaailman epäoikeudenmukaisuudesta vaikka kuinka kauan, mutta voisin myös palata tarinaamme. Mesimarja suunnitteli ja toteutti ulkoasuja näppärästi, ja myös tilausulkoasutoiminta kukoisti. Tyttönen mietti kuitenkin jo konseptin uudistamista, joten firmanimike vaihdettiin sujuvasti mahtipontiseen "Best Layoutiin" ja ohjaksiin astui Mesimarjan lisäksi myös Hiljaisuudestakin tuttu July. Aikansa kutakin, Julyn ja Mesimarjan aikansa riideltyään he saivat keskusteltua uudesta nimestä, ja nyt tämä koinsyömä, konkurssiin ajat sitten ajautunut epäonnistunut yritys tunnetaan nimellä Hiljaisuuden. Sivusto on nähnyt pitkän elämänsä varrella paljon omistajanvaihdoksia, mutta nykyään puikoissa häärivät Sonja P. ja Siiri K. (tunnettu myös nickillä PePPeR).

Mikä Hiljaisuus sitten on?
Hiljaisuus on toiminut jo vuodesta 2003 Mesimarjan ja Julyn aloittamana, joka on sittemmin vaihtanut monet kerrat huoltojoukkojaan. Julyn lähdettyä PePPeR tuli (2005), Mesimarja otti lopputilin joskus vuoden 2005 tienoilla ja Sonja otti sitten Mesimarjan paikan. Hiljaisuus on layout -sivusto, joka tarjoaa kävijöilleen erilaisia ulkoasuja sekä grafiikkaa sivuilleen. Materiaali (lukuunottamatta Hiljaisuuden omaa ulkoasua) on vapaasti kopioitavissa, ja muokkaaminen on sallittua. Emme tee tilausulkoasuja emmekä siis veloita mitään leiskoista joita kopioitte. Hiljaisuus on tarkoitettu lähinnä niille, jotka eivät vielä tee omia ulkoasuja ja aloittavat muiden tekemillä. Leiskoja voi soveltaa myös omille kotisivuilleen.

Parhain terveisin,
Sonja P. & Siiri K.

© Hiljaisuuden 2003-2008 ~ koristekuvista kiitos GS
Free Web Hosting