Hepopuiston talli

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittely

Ponit

Yksityiset

Kasvatus

Seura

Copyright

Viekku

Ulkoasu © tuhina, maria
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Kasvatus

Hepopuiston tallin kasvatus on pääpainotettu welsh cobien kasvattamiseen. Tallilla syntyy satunnaisesti myös muun rotuisia varsoja, jos kiinnostusta löytyy. Cobeja tallista löytyy monenlaisia, erilaisine sukulinjoineen ja painotuksineen. Jokaiseen poniimme panostetaan.
Varsat jotka tallilla syntyvät ovat aina tarkkaan harkittuja. Vanhemmat varsalla valitaan huolella ja ajan kanssa. Jo pienestä pitäen varsoja kohdellaan asianmukaisesti ja näin ollen varsoista tulee tasapainoisia. Kasvatteiltamme voi myös odottaa potentiaalia kilpakentillä.

Tallimme orit ovat lähes aina valmiina astumaan tammoja, kunhan asiasta ensin sovitaan hieman tarkemmin. Tammat saavat varsoja yleensä vain ennalta suunniteltuina aikoina, jolloin ne pitävät pientä kisataukoa. Tilausvarsat ovat sitten asia erikseen.

 • Kasvatamme VRL:n hyväksymillä kasvattajanimillä H.P. ja Puisto's.
 • Katso kasvattilistamme tästä.

  Kasvattimme ja myynti

  Yritämme aina löytää kasvateillemme hyvän kodin, jossa ponit voisivat tuntea itsensä rakastetuiksi! Emme halua kasvattiemme jäävän lojumaan tallin nurkkaan ilman minkäänlaista huolenpitoa. Myymme kasvattejamme koteihin, jotka meidän mielestämme vaikuttavat hyviltä. Toivomme tietenkin, että kasvateillamme kisattaisiin, mutta mitään mahdottumuuksia emme vaadi.

  Tilausvarsat ovat myös mahdollisia, tällöin ota meihin yhteytta sähköpostilla osoitteeseen hepopuiston(at)suomi24.fi .

 • Lue myyntiehdot.

  astutuskalenteri

  'Varsa' -kohta on varsan nimi, isä taas isän nimi ja emä emän nimi. Pvm tarkoittaa oletuspäivämäärää, siis millon varsa luultavasti syntyy, tilanne osoittaa sen jääkö varsa tallille vai jonnekin muualle.

  varsa isä emä pvm 'tilanne'
  H.P. Adore Me King Tudor II Neptunus 25.2.07 Trickwoodiin
 • Free Web Hosting