Amadeuksen Liivertäjä
Virtuaalihevonen || A SIM- gamehorse || Virtual- Horse
Amadeuksen Liivertäjä
- Mahd. Arvonimet -

>> Tiedot

Nimi: Amadeuksen Liivertäjä
Lempinimi: Liivertäjä, Veli
Rotu: Suomenhevonen
Väri: Punarautias
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 5.5.2006 (2v)
Säkä: 158cm kasvaa
Merkit: Tähti, katkopiirto. (voi muuttaa)
Käyttö: ravuri?? Myynnissä
Ennätys: -
Voittosumma: 0ve
Statistiikka: 0 0-0-0
Hoitaja: etsitään
Kasvattaja ja omistaja: Ravisiittola Amadeus

>>Luonne:
Vähän hassu, sekoilee siellä täällä ja kiusaa muita eläimiä on pahan teossa kokoajan. Arvaamaton...? Ei, tästä nuorestaherrasta huomaa kyllä milloin se aikoo tehdä ilkeyksiä. Liivertäjä osaa olla kilttikin, mutta sitä se harvoin näyttää. Availee riimunaruja ja riimuja tarhassa, onkin aina kiva mennä katsomaan keiden kaikkien varsojen ja lähi tarhojen hevosten riimut se on saanut auki.
Hoidettaessa:
Vallaton, kiemurtelee, kaartelee ja näykkii. PIenten komennusten jälkeen kyttäytyy vähän aikaa kuin herrasmies, ehkä vanhetessa viisastuu ja jättää temput sikseen. Yrittää siepata hoitajaa olkapäästä tai tämän kädessä olevasta harjasta kiinni, tapaa ollaan karsimassa suurella kiirrellä ennen kuin Veli aiheuttaa pahempaa vahinkoa kuin mustelmat. Pesu hetkiä kertoo yksi sana: Katastrofaallinen. Ei koskaan olla tässä tallissa nähty kauhempaa yritystä pestä hevosta, se ei vain ota sujuakseen, sanat eivät voi sano kuinka kauheaa on yrittää pestä Veliä.
Ratsastaessa / ajaessa:
Ajaessa laiskan oloinen, mutta menee kovempaa kuin tuntuu. Pelkää kovia ääniä, joten korvat ovat aina kiinni lenkille lähtiessä, potkuremmi on vakiovaruste kaiken varalta, kun sitä takapäätä lentää aika iloisesti muutaman kerran lenkillä aina. Saattaa keksiä hypätä ojaan lenkillä, joten vauillaan pitää aina olla.
Kilpailuissa:
-
Kuljetuksessa: Potkii kuletuksessa tasaiseen rytmiin kotiin päin ajaessa. Lastauksessa pitää ajaa autoon ja purkaessa varoa ettei saa kaviota ja kerkiää mukaan Velin nopeaan askellukseen. Muuten toimii hyvin, ellei huomaa sitten että ori on avannut riimunarun...

>>Sukutaulu

I. K.R. Valon-Vikke 27,7akex Ii. Kihun-Pinna
Ie. Huippa

E. Ama`s Herba 27,3mke Ei. Saska
Ee. Heli Tyttö

>>Jälkeläiset

Syntynyt Varsa Emä / Isä Sukupuoli
- - - -

>>Kisakalenteri

Pvm. Paikka Laji Sijoitus
- - - -

>>Valmennusohjelma

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
- - - - - - -

>>Copyright

Kuvat © Heli J.
Tekstit © Iida
Tausta © Satu Heijari
Layout © Lay Taivas

Free Web Hosting