Untitled
Free Web Hosting
Aloittanut: 28.11.2004
Lopettanut: -

Äänestä TOP-100 -listalle!

Remontti!
Remontin aikana tallilla on aika kaaos välillä, kun muuttelen sivujen taustoja ym. Jatkakaa edelleen hoitamista ja hoitsuja saa pyytää, remontti ei vaikuta siihen. Vaihdan ulkan jo ennen halloweenia kyllä, koska en pidä tästä ulkasta yhtään.

TERVETULOA!
Hei! olet saapunut Arabitalli Gendarmeen! Oletko jo katsellut paikat läpi? Etkö? No, laitappas vauhtia masinaan ja nopeati vain katselemaan. Jos sopiva hevonen tai koira löytyy, kysy saatko sen hoitsuksi. Muista myös lukea säännöt (löytyy hoitajille-kohdasta) tai jos tuot yksärin tallille niin muista lukea Yksityiseksi-kohta. Koirien kennelosaston pohjis tulee jossain vaiheessa. Koiriakin voi tuoda yksityiseksi. Niin, ja minä, tallin omistaja, olen Kuunsirppi, jotein kysy vain jos sinulla on jotain kysyttävää=)

~~Kuunsirppi~~

Sairaudet ym.
27.10.06: Tallin hevoset on kaikki kengitetty ja madotettu.


Päivityksiä:
10.11.06: Geocities toimii taas! Nyt on saatu iso päivitys tehtyä! Rupean tässä jatkamaan kohta hevosten layvaihdosta, mitä en varmaan enää koskaan tee, niinhidasta se on! 2 Kasvattiani onsaatu myytyä ja toiset on ilmoitettu käyttäytymiskokeeseen ja vielä on 2 myynnissä! Nyt nopeasti ostamaan!

13.11.06: Olen ilmoitellut koiria ja hevosia kisoihin, joten kisaajat tarkistakaa kisakalenterit! Kisat ovat aika järjestyksessä, mutta uusimmat ovat yleensä lopussa. Hevoset on myös rekisteröity TÄNNE ja koirat ovat rekisteröity TÄNNE.Ilmainen www-laskuri


Bannu © Käräytys, Vilppu